GoodbyeDPI Turkey dosyası nasıl silinir?

theYoungly

Picopat
Daha fazla  
Selamlar bugün arkadaşımla Discord'dan konuşmak için Discord'u VPN'siz açma yollarını araştırdım. YouTube'da bir videodan yola çıkarak GitHub'da GoodbyeDPI Turkey isminde bir şey indirdim sonra kurdum. İşe yaramadı silmek istiyorum ama bir dosya silinmiyor. Bilgisayarı yeniden baslatsam da nafile. Bı çözümü var mı? (Win 11)

17373911780202091862475774754652.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bugün arkadaşımla Discord'dan konuşmak için Discord'u VPN'siz açma yollarını araştırdım. YouTube'da bir videodan yola çıkarak GitHub'da GoodbyeDPI turkey isminde bir şey indirdim sonra kurdum. İşe yaramadı silmek istiyorum ama bir dosya silinmiyor. Bilgisayarı yeniden baslatsam da nafile. Bir çözümü var mı? (Windows 11)

Eki Görüntüle 2402650

Tekrar indir service uninstall dosyasını çalıştır düzeliyor.

Selamlar bugün arkadaşımla Discord'dan konuşmak için Discord'u VPN'siz açma yollarını araştırdım. YouTube'da bir videodan yola çıkarak GitHub'da GoodbyeDPI Turkey isminde bir şey indirdim sonra kurdum. İşe yaramadı silmek istiyorum ama bir dosya silinmiyor. Bilgisayarı yeniden baslatsam da nafile. Bı çözümü var mı? (Win 11)

Eki Görüntüle 2402650
Silmeden, "servise_uninstall" dosyasını yönetici olarak çalıştırıp hizmeti silip o dosyayı silmen gerekiyordu. Bir daha indirip çalıştırıp sil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı