Çözüldü GoodbyeDPI Turkey güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KobraNecmettinn

Decapat
Daha fazla  
Geçenlerde bu siteden goodbye DPI turkey indirmiştim. Virüslü olduğunu dair birkaç şey duydum.

Bu sitedekinin virüsü varsa ne yapmalıyım? Veya bunu silip şu siteden mi indirmeliyim uluslararası?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlış bilgi. Virüslü değil. Açık kaynak kodlu olduğu için siz de inceleyebilirsiniz. Kaspersky'ın engelleme sebebi Rus hükümeti ile çalışıyor olması eğer ondan bahsediyorsanız.

Sistem içerisinde belirli komutlar virüs olarak algılanır, sonuçta yönetici izni vermeniz gerekebilen tip bir program. İzin ve arkaplan komutları nedeniyle antivirüs yazılımları tarafından şüpheli algılanıyor. Güvenlidir, kullanabilirsiniz.

Birçok kaynak, Kaspersky'nin Rus hükümetiyle olan bağlantıları nedeniyle özellikle internet sansürünü atlatmaya yarayan GoodbyeDPI gibi araçları zararlı olarak algıladığını ve çalışmasını engellediğini belirtiyor. Çalışması için Kaspersky'ı kapatabilirsiniz, ama GoodbyeDPI turkey güvenilir mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…