SiyahiBeyfendi
Hectopat
Ben yaşadığım olayı anlattım.GoodbyeDPI-turkey forkunun sahibi benim. Arkadaşınızın yediği banın ne benim GoodbyeDPI-turkey forkuyla ne de orijinal olan Valdikss'e ait GoodbyeDPI yazılımıyla alâkası yoktur.
Şu ana kadar doğrulanmış tek bir ban raporu bile yoktur. Yalnızca CoD Warzone, PUBG ve çok bilinmeyen 2 adet game Pass oyununa giriş sağlamakta problem yaşandığı bilgisi alındı ancak bunlar da hesabın yasaklanmasına/cezalandırılmasına asla yol açmadı.
Daha önce bahsettiğiniz hizmet kurarak yükleme yoluyla kendini nereye "indirdiği"ni bilemediğiniz şeklindeki yorumunuz ise tamamen yanlış.
Öncelikle service_***.CMD dosyaları ile kurulum sağladığınızda GoodbyeDPI, kendini bir lokasyona kopyalamıyor. Siz ZIP dosyasını nereye çıkarttıysanız orayı path olarak belirleyip hizmeti de bu yoldan çalıştırıyor.
Lütfen kendiniz araştırmadan bir şeye inanıyorsanız dâhi aslını öğrenip emin olmadan diğer insanlarla paylaşmaktan kaçının. Yorum yaparken dikkatli yorum yapıp durduk yere insanları telaşa sürüklemeyelim.
Kısacası; oyunlarda ban riski sıfır, hizmet kurarak çalıştırmanın batch dosyası ile çalıştırmaktan bir farkı yok, aynı zamanda zararı da yok.
İyi günler.
Oluşturulan klasörü silince bile GoodbyeDPI çalışmaya devam ettiği için böyle düşünüyorum adınızı karalamaya falan çalışmıyorum zaten aktif olarak kullanıyorum GoodbyeDPI'ı.