GoodbyeDPI Turkey kullanılır mı?

  • Konuyu başlatan Ashes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 4.023
GoodbyeDPI-turkey forkunun sahibi benim. Arkadaşınızın yediği banın ne benim GoodbyeDPI-turkey forkuyla ne de orijinal olan Valdikss'e ait GoodbyeDPI yazılımıyla alâkası yoktur.
Şu ana kadar doğrulanmış tek bir ban raporu bile yoktur. Yalnızca CoD Warzone, PUBG ve çok bilinmeyen 2 adet game Pass oyununa giriş sağlamakta problem yaşandığı bilgisi alındı ancak bunlar da hesabın yasaklanmasına/cezalandırılmasına asla yol açmadı.
Daha önce bahsettiğiniz hizmet kurarak yükleme yoluyla kendini nereye "indirdiği"ni bilemediğiniz şeklindeki yorumunuz ise tamamen yanlış.
Öncelikle service_***.CMD dosyaları ile kurulum sağladığınızda GoodbyeDPI, kendini bir lokasyona kopyalamıyor. Siz ZIP dosyasını nereye çıkarttıysanız orayı path olarak belirleyip hizmeti de bu yoldan çalıştırıyor.
Lütfen kendiniz araştırmadan bir şeye inanıyorsanız dâhi aslını öğrenip emin olmadan diğer insanlarla paylaşmaktan kaçının. Yorum yaparken dikkatli yorum yapıp durduk yere insanları telaşa sürüklemeyelim.
Kısacası; oyunlarda ban riski sıfır, hizmet kurarak çalıştırmanın batch dosyası ile çalıştırmaktan bir farkı yok, aynı zamanda zararı da yok.
İyi günler.
Ben yaşadığım olayı anlattım.

Oluşturulan klasörü silince bile GoodbyeDPI çalışmaya devam ettiği için böyle düşünüyorum adınızı karalamaya falan çalışmıyorum zaten aktif olarak kullanıyorum GoodbyeDPI'ı.
 
Ben yaşadığım olayı anlattım.

Oluşturulan klasörü silince bile GoodbyeDPI çalışmaya devam ettiği için böyle düşünüyorum adınızı karalamaya falan çalışmıyorum zaten aktif olarak kullanıyorum GoodbyeDPI'ı.
Adımı karalamaya çalıştığınızı söylemiyorum lütfen beni yanlış anlamayın. Hatalı bilgilendirmelerin önüne geçmeye çalışıyorum ki paylaşıla paylaşıla yanlış bilgi çoğalmasın. Sizi kırdıysam üzgünüm niyetim bu değil. Bahsettiğim gibi dezenformasyonun önüne geçmeye çalışıyorum. Klasörü silerek değil service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırdığınızda hizmeti doğru şekilde kaldırmış olacaksınız. Bu bilgilerin tamamı Github sayfasında mevcut. Tekrardan iyi günler dilerim.
 
Adımı karalamaya çalıştığınızı söylemiyorum lütfen beni yanlış anlamayın. Hatalı bilgilendirmelerin önüne geçmeye çalışıyorum ki paylaşıla paylaşıla yanlış bilgi çoğalmasın. Sizi kırdıysam üzgünüm niyetim bu değil. Bahsettiğim gibi dezenformasyonun önüne geçmeye çalışıyorum. Klasörü silerek değil service_remove. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırdığınızda hizmeti doğru şekilde kaldırmış olacaksınız. Bu bilgilerin tamamı GitHub sayfasında mevcut. Tekrardan iyi günler dilerim.

Bu DPI VPN gibi açılıp kapanıyor mu? Nasıl açıp kapatacağız.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı