GoodbyeDPI Turkey kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Ashes
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 4.023
Bilgisayarı kapat aç yaptığım da kapanmış oluyor değil mi otomatik olanı çalıştırırsam?
Otomatik olanı çalıştırırsan sürekli açık oluyor. Kişiden kişiye değişsede otomatik olan benim için pratik değil VPN vs. açtığınız zaman ya çok yavaş çalışıyor ya da çalışmıyor. Riot Vanguard gibi bir hile koruma programı yüklüyse bu açıkken sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Otomatik olanı çalıştırırsan sürekli açık oluyor. Kişiden kişiye değişsede otomatik olan benim için pratik değil VPN vs. açtığınız zaman ya çok yavaş çalışıyor ya da çalışmıyor. Riot Vanguard gibi bir hile koruma programı yüklüyse bu açıkken sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Vanguard bunu hile olarak algılayabilir mi?

Bu arada superonline kullanmıyordunuz değil mi?
Hayır.

Evet. Algılar benim arkadaşım 1 yıl anakart ban yedi. Ama bu çok denk gelincek bir şey değil şansa bağlı biraz.
GoodbyeDPI-Turkey forkunun sahibi benim. Arkadaşınızın yediği banın ne benim GoodbyeDPI-Turkey forkuyla ne de orijinal olan ValdikSS'e ait GoodbyeDPI yazılımıyla alâkası yoktur.
Şuana kadar doğrulanmış tek bir ban raporu bile yoktur. Yalnızca CoD Warzone, PUBG ve çok bilinmeyen 2 adet Game Pass oyununa giriş sağlamakta problem yaşandığı bilgisi alındı ancak bunlar da hesabın yasaklanmasına/cezalandırılmasına asla yol açmadı.
Daha önce bahsettiğiniz hizmet kurarak yükleme yoluyla kendini nereye "indirdiği"ni bilemediğiniz şeklindeki yorumunuz ise tamamen yanlış.
Öncelikle service_***.cmd dosyaları ile kurulum sağladığınızda GoodbyeDPI, kendini bir lokasyona kopyalamıyor. Siz ZIP dosyasını nereye çıkarttıysanız orayı path olarak belirleyip hizmeti de bu yoldan çalıştırıyor.
Lütfen kendiniz araştırmadan bir şeye inanıyorsanız dâhi aslını öğrenip emin olmadan diğer insanlarla paylaşmaktan kaçının. Yorum yaparken dikkatli yorum yapıp durduk yere insanları telaşa sürüklemeyelim.
Kısacası; oyunlarda ban riski sıfır, hizmet kurarak çalıştırmanın batch dosyası ile çalıştırmaktan bir farkı yok, aynı zamanda zararı da yok.
İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı