GoodbyeDPI Turkey kullanılır mı?

Ben yaşadığım olayı anlattım.

Oluşturulan klasörü silince bile GoodbyeDPI çalışmaya devam ettiği için böyle düşünüyorum adınızı karalamaya falan çalışmıyorum zaten aktif olarak kullanıyorum GoodbyeDPI'ı.

Adımı karalamaya çalıştığınızı söylemiyorum lütfen beni yanlış anlamayın. Hatalı bilgilendirmelerin önüne geçmeye çalışıyorum ki paylaşıla paylaşıla yanlış bilgi çoğalmasın. Sizi kırdıysam üzgünüm niyetim bu değil. Bahsettiğim gibi dezenformasyonun önüne geçmeye çalışıyorum. Klasörü silerek değil service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak çalıştırdığınızda hizmeti doğru şekilde kaldırmış olacaksınız. Bu bilgilerin tamamı Github sayfasında mevcut. Tekrardan iyi günler dilerim.

Bu DPI VPN gibi açılıp kapanıyor mu? Nasıl açıp kapatacağız.

Bu DPI VPN gibi açılıp kapanıyor mu? Nasıl açıp kapatacağız.
Başlat > Hizmetler > GoodbyeDPI > Çalıştır/Durdur yolunu takip ederek hizmeti çalıştırıp durdurabilirsiniz.

Başlat > hizmetler > GoodbyeDPI > Çalıştır/Durdur yolunu takip ederek hizmeti çalıştırıp durdurabilirsiniz.

Hepsini denedim ama çalışmadı 1 kerelik olanları denedim. GoodbyeDPI normal sürümü falan gerekli mi?

Hepsini denedim ama çalışmadı 1 kerelik olanları denedim. GoodbyeDPI normal sürümü falan gerekli mi?
Github sayfasında sıkça karşılaşılan sorunlar ve çözümleri, kurulumda neler yapmanız ve nelere dikkat etmeniz gerektiği tümüyle bulunuyor. Okumak için : bu linke tıklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…