Bilgisayar DNS'ini AdGuard'ın DNS olarak değiştir ücretsiz en iyi DNS.
Arkadaşlar Discord'a GoodbyeDPI ile girebiliyorum ama sadece GoodbyeDPI olunca Roblox acılmıyor Roblox icinde WARP acıyorum ama WARP acınca Discord yüklenmiyor. Superonline için ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Discord'a GoodbyeDPI ile girebiliyorum ama sadece GoodbyeDPI olunca Roblox acılmıyor Roblox icinde WARP acıyorum ama WARP acınca Discord yüklenmiyor. Superonline için ne yapmalıyım?
Superonline kullanıyorsan WARP açamazsın. GoodbyeDPI Roblox için geçerli normalde. Başka bir dosyayı yönetici olarak çalıştırıp dener misin?
Türkey relase dosyasındaki çalışana kadar bütün alternatifleri dene ekstra olarak Windows ayarlarından DNS ayarı yapman lazım yapmazsan yine açılmaz bu noktada tavsiyem DNS olarak Cloudflare DNS'tir.
Ne indireyim tam olarak.
Bunun çözümü yok. GoodbyeDPI içindeki dosyaları tek tek denemen lazım.
Aynı sorun bende de vardı GoodbyeDPI açıkken Roblox'a girmiyordu Türkiye için olan versiyonunu indirince Roblox'a da girmeye başladı.
Tam olarak ne indirip kurulum yapacağım.
GoodbyeDPI'ın Türkiye için olan versiyonunu indirip kuracaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.