A arasq12x Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 22 20 Mayıs 2025 #1 GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim.
GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim.
Çözüm Yutka46 20 Mayıs 2025 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu rapor direkt ZIP hali. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da GoodbyeDPI çalıştırdığın dosya. İlk rapor zaten false positive, bunları geçtim. Yazılım açık kaynak kodlu, virüs olsaydı şu an tüm Türkiye virüs yemişti. Endişelenmeyin.
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu rapor direkt ZIP hali. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da GoodbyeDPI çalıştırdığın dosya. İlk rapor zaten false positive, bunları geçtim. Yazılım açık kaynak kodlu, virüs olsaydı şu an tüm Türkiye virüs yemişti. Endişelenmeyin.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.947 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 False positive onlar yani yanlış tespit, güvenilirdir. Artı 0 Eksi
M meyvesuyu1234 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 20 Mayıs 2025 #3 arasq12x dedi: GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim. Genişletmek için tıkla... %100 güvenilir doğru yerden indirirsen Artı 0 Eksi
arasq12x dedi: GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim. Genişletmek için tıkla... %100 güvenilir doğru yerden indirirsen
Y yusufchuk Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #4 arasq12x dedi: GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim. Genişletmek için tıkla... Açık kaynak yazılım ve çokça insan kullanıyor sorun yok yani Artı 0 Eksi
arasq12x dedi: GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim. Genişletmek için tıkla... Açık kaynak yazılım ve çokça insan kullanıyor sorun yok yani
KS KS A arasq12x Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 22 20 Mayıs 2025 #5 meyvesuyu1234 dedi: %100 güvenilir doğru yerden indirirsen. Genişletmek için tıkla... GitHub'dan indirdim. yusufchuk dedi: Açık kaynak yazılım ve çokça insan kullanıyor sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e atıp bir kere deneme şansın var mı? Artı 0 Eksi
meyvesuyu1234 dedi: %100 güvenilir doğru yerden indirirsen. Genişletmek için tıkla... GitHub'dan indirdim. yusufchuk dedi: Açık kaynak yazılım ve çokça insan kullanıyor sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... VirusTotal'e atıp bir kere deneme şansın var mı?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 20 Mayıs 2025 #6 Hayır güvenilirdir. Muhtemelen false pozitive vermiştir yani yanlış tespit edilmiştir. Artı 0 Eksi
KS KS A arasq12x Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 22 20 Mayıs 2025 #7 soulsteal59 dedi: Hayır güvenilirdir. Muhtemelen false pozitive vermiştir yani yanlış tespit edilmiştir. Genişletmek için tıkla... Virüs olayı sadece bende mi var merak ettim de tarayabilir misin dostum. Artı 0 Eksi
soulsteal59 dedi: Hayır güvenilirdir. Muhtemelen false pozitive vermiştir yani yanlış tespit edilmiştir. Genişletmek için tıkla... Virüs olayı sadece bende mi var merak ettim de tarayabilir misin dostum.
Y yusufchuk Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #8 arasq12x dedi: GitHub'dan indirdim. VirusTotal'e atıp bir kere deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum zaten aylardır Artı 0 Eksi
arasq12x dedi: GitHub'dan indirdim. VirusTotal'e atıp bir kere deneme şansın var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum zaten aylardır
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.947 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #9 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu rapor direkt ZIP hali. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da GoodbyeDPI çalıştırdığın dosya. İlk rapor zaten false positive, bunları geçtim. Yazılım açık kaynak kodlu, virüs olsaydı şu an tüm Türkiye virüs yemişti. Endişelenmeyin. Artı 0 Eksi Çözüm
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu rapor direkt ZIP hali. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da GoodbyeDPI çalıştırdığın dosya. İlk rapor zaten false positive, bunları geçtim. Yazılım açık kaynak kodlu, virüs olsaydı şu an tüm Türkiye virüs yemişti. Endişelenmeyin.
KS KS A arasq12x Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 22 20 Mayıs 2025 #10 Yutka46 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu rapor direkt ZIP hali. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da GoodbyeDPI çalıştırdığın dosya. İlk rapor zaten false positive, bunları geçtim. Yazılım açık kaynak kodlu, virüs olsaydı şu an tüm Türkiye virüs yemişti. Endişelenmeyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. yusufchuk dedi: Ben kullanıyorum zaten aylardır. Genişletmek için tıkla... Sağ ol. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu rapor direkt ZIP hali. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da GoodbyeDPI çalıştırdığın dosya. İlk rapor zaten false positive, bunları geçtim. Yazılım açık kaynak kodlu, virüs olsaydı şu an tüm Türkiye virüs yemişti. Endişelenmeyin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. yusufchuk dedi: Ben kullanıyorum zaten aylardır. Genişletmek için tıkla... Sağ ol.