Çözüldü GoodbyeDPI virüslü mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fennys10

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, WARP(Cloudflare) ile Discord'a bağlanabiliyorum fakat oyun oynayamıyorum. Garip gelebilir ama yaptığım şeylerin profilde gözükmesi biraz hoşuma gidiyor bir de FiveM oynuyorum Discord'a bağlamak işide uzun sürüyor FiveM'i ufaktan yayıncılıkla uğraşıyorum ve bas-konuş moduna ihtiyacım oluyor. Geçenlerde GoodbyeDPI yüzünden birisinin virüs yediğini ve bilgisayarına format attığını gördüm. Bu programda virüs var mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hayır, virüslü değil.
Kurdum ama evet şu anda sanırım Kaspersky yüzünden çalışmıyor Discord dönüp duruyor.

Kaspersky isimli antivirüs yazılımı Rus hükümetiyle olan anlaşmasından dolayı GoodbyeDPI'ın çalışmasına engel olmaktadır. Kaspersky isimli yazılımı kullanıyorsanız, kullandıysanız veya devre dışı halde bile olsa bilgisayarınızda bulunuyorsa lütfen tamamen kaldırın. Bunu yapmadığınız taktirde GoodbyeDPI çok yüksek ihtimalle çalışmayacaktır. Kaspersky yerine alternatif antivirüs yazılımları tercih edebilir ya da Windows Defender kullanabilirsiniz. (Windows Defender 2025 yılı itibarıyla kötü amaçlı yazılım ve siteleri engellemekte son derece yeterlidir.) Kaspersky'i GoodbyeDPI ZIP dosyasının indirme işlemi sırasında devre dışı bırakmanız, indirdikten sonra dışlamalara eklemeniz veya devre dışı bırakmanız sorunu çözmeyecektir. GoodbyeDPI'ı doğru şekilde kullanabilmek için Kaspersky isimli antivirüs yazılımından bir şekilde kurtulmalısınız.

İçim rahat değil açıkçası :D ama biraz daha araştırma yapacağım gibi teşekkürler.
Program tamamen açık kaynak, içinizin rahat olmaması kibar tabiri ile "gereksiz". Çok pinpirikliyseniz indirip kendiniz build edebilirsiniz hocam.

Buraya daha önce attığım bir postu bırakıyorum;

Program tamamen açık kaynak, içinizin rahat olmaması kibar tabiri ile "gereksiz". Çok pinpirikliyseniz indirip kendiniz Build edebilirsiniz hocam.

Buraya daha önce attığım bir postu bırakıyorum;

Vallahi kurdum kullanıyorum şu anda bir sıkıntı yok.

Herkes tarafından kullanılan program, sorun olacağını sanmam. Üçüncü parti programları, yama programları gibi programlar; içindeki kodlamalardan, virüs olmasa bile virüs olarak algılanabiliyor.

Selamlar, WARP(Cloudflare) ile Discord'a bağlanabiliyorum fakat oyun oynayamıyorum. Garip gelebilir ama yaptığım şeylerin profilde gözükmesi biraz hoşuma gidiyor bir de FiveM oynuyorum Discord'a bağlamak işide uzun sürüyor FiveM'i ufaktan yayıncılıkla uğraşıyorum ve bas-konuş moduna ihtiyacım oluyor. Geçenlerde GoodbyeDPI yüzünden birisinin virüs yediğini ve bilgisayarına format attığını gördüm. Bu programda virüs var mı? Teşekkürler.

Türkiye sürümünü kullandım sıkıntı olmadı.

Sitede Kaspersky kapatın diyor başka da av yok bende.
Sitede yazdığına göre Kaspersky ile anlaşmazlık yaşıyorlar. Ve istisnaya ekleseniz dahi GoodbyeDPI'in işlem yapmasına izin vermiyor.

Geçen seneden beri windows defenderi kalıcı olarak kapalı kullanıyorum ekstra güvenlik yazılımı da yok. Bu yöntemi denemek için bende ilk başta çok tereddütte kalmıştım. İki haftadır yönetici olarak çalıştırıyoruz sıkıntımız yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı