A arasq12x Femtopat Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 22 20 Mayıs 2025 #1 GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim.
GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim.
Çözüm Yutka46 20 Mayıs 2025 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu rapor direkt ZIP hali. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da GoodbyeDPI çalıştırdığın dosya. İlk rapor zaten false positive, bunları geçtim. Yazılım açık kaynak kodlu, virüs olsaydı şu an tüm Türkiye virüs yemişti. Endişelenmeyin.
VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu rapor direkt ZIP hali. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da GoodbyeDPI çalıştırdığın dosya. İlk rapor zaten false positive, bunları geçtim. Yazılım açık kaynak kodlu, virüs olsaydı şu an tüm Türkiye virüs yemişti. Endişelenmeyin.
Y yusufchuk Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #11 arasq12x dedi: Sağ olun hocam. Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam için rahat olsun Kaspersky da virüs vermesi normal Kaspersky Rus hükümeti ile bağlantıları olan bir antivirüs Artı 0 Eksi
arasq12x dedi: Sağ olun hocam. Sağ ol. Genişletmek için tıkla... Hocam için rahat olsun Kaspersky da virüs vermesi normal Kaspersky Rus hükümeti ile bağlantıları olan bir antivirüs
Notxr Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 423 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem 1: MSI katana 17 B12vfk-403tr laptop İ7 12650h RTX 4060m 8gb vram 16gb 8*2 4800 MHz ram MS 17l5 laptop anakart 1tb micron nvme m.2 ssd Sistem 2: Core 2 Duo e8200 8500gt 512mb VRAM Twinmos 2*2 4gb 667mhz ram GA-G31M-S2L Hikvison e100 128gb sata ssd Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #12 arasq12x dedi: GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim. Genişletmek için tıkla... Kasprsky neden derseniz aslında GoodbyeDPI Rus engelini aşmak için çıktı ondan Kaspersky virüs diyebiliyor Ruslara yakın diye. Artı 0 Eksi
arasq12x dedi: GoodbyeDPI indirdim ve merak ettiğim için VirusTotal'de arattım 3 adet virüs gösterdi, bilgisayarda kurmak istiyorum ama çok tedirginim. Genişletmek için tıkla... Kasprsky neden derseniz aslında GoodbyeDPI Rus engelini aşmak için çıktı ondan Kaspersky virüs diyebiliyor Ruslara yakın diye.