az önce ben de yeniden indirip sıkıştırılmış dosyanın içinden açmaya çalışınca önceki attığın görseldeki aynı hata ile karşılaştım,sıkıştırılmış olmayan dosyadan açıpta hala aynı hatayı alıyorsan maalesef o konuda bir bilgim yok.
kısa bir video kaydettim,ben de sıkıştırılmış dosya ile normal dosya arasındaki fark böyle
Az önce ben de yeniden indirip sıkıştırılmış dosyanın içinden açmaya çalışınca önceki attığın görseldeki aynı hata ile karşılaştım, sıkıştırılmış olmayan dosyadan açıpta hala aynı hatayı alıyorsan maalesef o konuda bir bilgim yok.
Kısa bir video kaydettim, ben de sıkıştırılmış dosya ile normal dosya arasındaki fark böyle
Sizin gibi bu görüntüyü aldım. Fakat hala açılmadı. Restart veya başka bir işlem lazım mı? Telefon mobil internetini kablo ile veriyorum bu ayrıyeten bir sıkıntı yaratır mı?
Sizin gibi bu görüntüyü aldım. Fakat hala açılmadı. Restart veya başka bir işlem lazım mı? Telefon mobil internetini kablo ile veriyorum bu ayrıyeten bir sıkıntı yaratır mı?
Restart veya başka bir işleme gerek yok CMD'yi arka planda açık bırakman yeter.
İnternet konusunda mobil internet ile hiç denemedim attığın görsele göre GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor internet ile ilgili sıkıntı olabilir.(açılan CMD sekmesini kapatma arka planda kalsın)
Restart veya başka bir işleme gerek yok CMD'yi arka planda açık bırakman yeter.
İnternet konusunda mobil internet ile hiç denemedim attığın görsele göre GoodbyeDPI sorunsuz çalışıyor internet ile ilgili sıkıntı olabilir.(açılan CMD sekmesini kapatma arka planda kalsın)