GoodNotes 6 alınır mı?

İşletim sistemi
iOS

ARmrz

Centipat
Daha fazla  
GoodNotes 6 alınır mı? Not alma uygulamasını hem YKS çalışmak için hem de üniversitede sık kullanacağım için düşünüyorum. Evet ücretsiz varyantlar var. ( örneğin; collanote şu anda da kullandığım) fakat GoodNotes o kadar övülüyor ki kullananlar gerçekten aldığına mutlu mu? Fiyatını hak ediyor mu? Öğrenmek istiyorum. ( tek seferlik satın alma planı düşünüyordum )

Son düzenleyen: Moderatör:
@MinikTurp Çok geç gördüm kusura bakma. Evet kesinlikle aldığıma değdi. 1 yıllık planı aldım. Hem değip değmediğini görmüş olurum hem de duruma göre YKS sonrası tek seferlik teklifi alırım dedim. Öncesinde kullandığım collanote a göre notları düzenleme, yazma hissiyatı, genel olarak sadelik ve kolaylık, aynı yazım dosyasına başka dosya daha ekleme ( bu collanote da olmayan ve cok aradığım bir şeydi ) ve tıklayınca büyüyen/ufalan ufak not kağıtları ekleme gibi daha birçok şey var. Bana göre tek sıkıntı tarafı collanote da kalemleri seçtiğim çeşit, renk ve boyutta kenara ekleyebiliyordum ama GoodNotes da o çeşitlilik ve kolaylıkta bir sistem yok ama çok da sıkıntı çıkarmıyor açıkçası. Ben 380 TL ödemiştim şu anki fiyat hakkında bir fikrim yok. Umarım geç olmasına karşın yine de yardım edebilmişimdir.

Çok geç gördüm kusura bakma. Evet kesinlikle aldığıma değdi. 1 yıllık planı aldım. Hem değip değmediğini görmüş olurum hem de duruma göre YKS sonrası tek seferlik teklifi alırım dedim. Öncesinde kullandığım collanote a göre notları düzenleme, yazma hissiyatı, genel olarak sadelik ve kolaylık, aynı yazım dosyasına başka dosya daha ekleme ( bu collanote da olmayan ve cok aradığım bir şeydi ) ve tıklayınca büyüyen/ufalan ufak not kağıtları ekleme gibi daha birçok şey var. Bana göre tek sıkıntı tarafı collanote da kalemleri seçtiğim çeşit, renk ve boyutta kenara ekleyebiliyordum ama GoodNotes da o çeşitlilik ve kolaylıkta bir sistem yok ama çok da sıkıntı çıkarmıyor açıkçası. Ben 380 TL ödemiştim şu anki fiyat hakkında bir fikrim yok. Umarım geç olmasına karşın yine de yardım edebilmişimdir.

Sorun yok ben de satın aldım kullanıyorum. PDF PowerPoint'lerde bozulmalar oluyordu yazdır seçeneğinden paylaşınca onlar da düzeliyor. Dediğiniz gibi renkleri seçmek biraz zor ama benim renklerle pek işim olmadığı için sorun olmuyor. Yazı yazarken ne yazdığımı algılamaya çalışıyor algılayamayınca altında kırmızı noktalar oluyor ayarlardan el yazısı gibi bir şeyi kapattım ama düzelmedi onun hakkında bir bilginiz var mı?

Onun için elinizle o kelimeye basılı tutup ignore demeniz yeterli. Sonra yok oluyor. Onlar dediğiniz gibi ne yazdığınızı algılayamadığında ve tahminimce terimlerin ve bazen kelimelerin türkçesini anlamadığından oluşuyor. Çünkü ignore larken göreceksiniz aslında harfi harfine ne yazdığınızı okuyabiliyor. Bu arada ben de bir şey soracağım. Ara sıra uygulamanın bir anda kapandığı oluyor mu sizde ya da bir anda dosyayı yine açar gibi yüklenmesi? Cihazımla mı alakalı öğrenmek istiyorum.

Son düzenleme:
Onun için elinizle o kelimeye basılı tutup ignore demeniz yeterli. Sonra yok oluyor. Onlar dediğiniz gibi ne yazdığınızı algılayamadığında ve tahminimce terimlerin ve bazen kelimelerin türkçesini anlamadığından oluşuyor. Çünkü ignore larken göreceksiniz aslında harfi harfine ne yazdığınızı okuyabiliyor. Bu arada ben de bir şey soracağım. Ara sıra uygulamanın bir anda kapandığı oluyor mu sizde ya da bir anda dosyayı yine açar gibi yüklenmesi? Cihazımla mı alakalı öğrenmek istiyorum.

Kelimeye basıp düzeltmeyi biliyorum da hep tekrar ediyor onu kapatmadım. Bende kapanma gibi bir sorun olmuyor donma yaşıyorum ikili ekran yaptığımda.

Kelimeye basıp düzeltmeyi biliyorum da hep tekrar ediyor onu kapatmadım. Bende kapanma gibi bir sorun olmuyor donma yaşıyorum ikili ekran yaptığımda.

Maalesef bilmiyorum nasıl tamamen kapatılabileceğini aynı şekilde donmaya karşı çözümü de.

Merhaba tekrar. Bugün şans eseri buldum nasıl kapandığını ve sana haber vereyim dedim. Dosya içinde kaleme tıkla > writing aids > check spelling ayarını kapat.
İyi sosyaller.

Maalesef bilmiyorum nasıl tamamen kapatılabileceğini aynı şekilde donmaya karşı çözümü de.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı