PC Goodram 16 GB (2x8) DDR4-3600 CL18 RAM'ler 999 TL!

Bu attığın RAM'ler SK Hynix 8gbit CJR veya Samsung c-die çipler kullanıyor ve ikisi de alt segment çipler. Sen orada Corsair logosuna bakarak kendini tatmin edebilirsin. Biraz düşünebilen herhangi bir birey parasını doğru şekilde harcamayı bilir.

Konudaki Goodram modeli ise Hynix DJR OC chip kullanıyor. Bu çipler overclock potansiyeliyle bilinen üst seviye çipler.

Kendini kandırmaya devam edebilirsin.

Bu markada sanırım aynı ramin farklı versiyonlarında farklı çipler var. Yine de bu fiyata gayet makul. En son İtopya’dan, GoodRam 16GB IRDM X 3200MHz CL16 bunu almıştım 900 liraya geliyordu bir tanesi. Bu fiyatlara ne alınsa biraz şans işi. Bu arada bilmeyenler için Hikvision yanlış bilmiyorsam Goodram’den daha büyük bir firma. Ram ve depolama işini Hiksemi olarak alt bir şirkete yaptırıyor. Birde 8 gb rami 325 TL’ye sattı Amazon geçen hafta. Ne kadar para o kadar köfte işte.

Meraklısına:
1743409145238.png

Çip modeli ne yazıkki gözükmüyor, OC performansını test etmedim ama stabil ve sorunsuz olarak işini yapıyor. Oyun içinde, video editörlük içinde, sentetik testler içinde.

8 GB modelide indirimde olsaydı alırdım şahsen, 3 farklı renkte Goodram'im olmuş olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı