Yeni SSD aldım ama SSD pinini yanlışlıkla kırdım, resimde gözüken pinler dümdüz ama 2 tanesi değil, gene çalışır mı bilmiyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Yani ince bir şey zaten en ufak dokunmaya kırılıyor sistemi parça parça topluyorum kasa gelmedi bir bilgisayarcıya götürüp çalışıyor mu kontrol ettireceğim çalışmazsa garantiye gönderirim daha bugün aldım.
Çalışıyorsa çalışır, çalışmıyorsa çalışmaz. Çalışıp çalışmayacağının garantisini veremeyiz. Kolay kırılan bir şey de değil bu arada. Zorladığınız bariz ortada.
Çalışıyorsa çalışır, çalışmıyorsa çalışmaz. Çalışıp çalışmayacağının garantisini veremeyiz. Kolay kırılan bir şey de değil bu arada. Zorladığınız bariz ortada.
Kendi hatam olduğunu kabul ediyorum zaten sadece kırıldığını görünce elimde dokundum inceydi o yüzden kolay kırıldı dedim orası kırılınca çalışıp çalışmayacağını bilmediğim için sordum hocam zaten.
Yeni SSD aldım ama SSD pinini yanlışlıkla kırdım, resimde gözüken pinler dümdüz ama 2 tanesi değil, gene çalışır mı bilmiyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ekran kartı takarken kıran çok gördükte SSD kıran ilk defa görüyorum. Emin misiniz kırıldığına? Takın deneyin başka bir yolu yok zaten. Bakarak anlaşılmaz.
Ekran kartı takarken kıran çok gördükte SSD kıran ilk defa görüyorum. Emin misiniz kırıldığına? Takın deneyin başka bir yolu yok zaten. Bakarak anlaşılmaz.
Deneyebilsem denerdim zaten yeni sistem aldım kullandığım anakart çok eski bu SSD'yi bile desteklemiyor sanırım internetten nasıl takıldığına baktım normal SSD'ler gibi değil şu an kullandığım anakartta yok takacak bir yer.