Geçmiş olsun. Tam olarak neresi kırıldı çizsene bir. Ya da yandan fotoğraf çek.
Gördüm. Yandan bak eğer çok yamukluk yoksa bi takmayı dene ama çalışacağını sanmıyorum. Belki tamir edebilirler.Hocam sarı kısım var ya orada dümdüz duranlar var 2 tane oradakiler gibi düz durmayanlar var onlar kırıldı sanırım galiba.
Gördüm. Yandan bak eğer çok yamukluk yoksa bir takmayı dene ama çalışacağını sanmıyorum. Belki tamir edebilirler.
Çalışıyorsa çalışır, çalışmıyorsa çalışmaz. Çalışıp çalışmayacağının garantisini veremeyiz. Kolay kırılan bir şey de değil bu arada. Zorladığınız bariz ortada.
Ekran kartı takarken kıran çok gördükte SSD kıran ilk defa görüyorum. Emin misiniz kırıldığına? Takın deneyin başka bir yolu yok zaten. Bakarak anlaşılmaz.Yeni SSD aldım ama SSD pinini yanlışlıkla kırdım, resimde gözüken pinler dümdüz ama 2 tanesi değil, gene çalışır mı bilmiyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Ekran kartı takarken kıran çok gördükte SSD kıran ilk defa görüyorum. Emin misiniz kırıldığına? Takın deneyin başka bir yolu yok zaten. Bakarak anlaşılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.