LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #1 Anneannemin J5 telefonunda her türlü yöntemi denememe rağmen Google hesabını ortadan kaldıramadım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2019
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 25 Kasım 2019 #2 Farklı bir ülkenin Stock ROM’unu veya Custom ROM yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #3 Yok denemedim. Zaten telefonu annannem kullanıyor. Android 7'li bir telefon. Artı 0 Eksi
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 25 Kasım 2019 #4 Bu yöntemlerle açabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS LarryB Kilopat Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 196 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2019 #5 Hmm, bunun bir çözüm önerisi olduğunu farketmedim. Türkçeden dolayı olmuyor olabilir, hemen deniyorum. Artı 0 Eksi
Hmm, bunun bir çözüm önerisi olduğunu farketmedim. Türkçeden dolayı olmuyor olabilir, hemen deniyorum.
M mehmetdoganerr Picopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 44 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #6 merhabalar bu sorunla saatlerce boğuştum. belki konu eski olabilir ama ben gogle da arayan arkadaşlara faydası olur diye düşündüm. şu videoda hemen yaptım. sorunum çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
merhabalar bu sorunla saatlerce boğuştum. belki konu eski olabilir ama ben gogle da arayan arkadaşlara faydası olur diye düşündüm. şu videoda hemen yaptım. sorunum çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et