LG G4 Hard Reset Sonrası Google Account Sorunu

• Konuyu başlatan eXe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 19.285

eXe

Kilopat
Daha fazla  
Telefonu ikinci el olarak bugün aldım ve alır almaz hard reset attım. Fakat hard resetten sonra eski kullanıcının google bilgileri olmadığından dolayı kurulumu gerçekleştiremedim. Videodaki işlemleri sırasıyla uygularken sadece .apk uzantılı dosyayı yükleme işlemi sırasında bilinmeyen kaynakları açmak için ayarlar kısmına girdiğimde bilinmeyen kaynaklar tikini işaretleyemiyorum, yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi google hesabımla giriş yapmayı denedim ancak telefonda daha önceden senkronize edilmiş hesap ile giriş yapın diyor.

13007333_10207552159774549_8654760586134938626_n.jpg

Videodaki işlemleri uygularken fotoğraftaki bilinmeyen kaynakları açamama sorununu yaşıyorum, yardımlarınızı bekliyorum... @Recep Baltaş @Ali Güngör

Bu kilidi servis açabiliyor, güncel bütün Android telefonlarda Google'ın hırsızlığa karşı önlemi sebebiyle bu eşleşme yapılıyor. Teste gelen ve daha önce testten çıkmış bir telefonu bu yüzden geri gönderdik.

Ek: İkinci el alırken yüzyüze buluşup ikinci Google hesabını telefona ekleyip sonra Factory Reset atarsanız o ikinci hesapla da açabilmeniz gerekiyor. İkinci hesap telefonu alanın hesabı olmalı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı