Google Ads işlevsel mi?

Efe Kirwe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar işletmemiz için reklam vermek istiyorum Google ads üzerinden ama ne kadar işlevsel ne kadar kazançlı tam olarak kavrayamadım. Aylık 3000-5000 tıklanma vaat ediyorlar sizce reklam vermek mantıklı mı?

Ben YT'de video önerisi için kullanmıştım ve para da ödemiştim fakat video 1 kişinin önüne bile çıkmadı. İstatistiklerde de 0 kişiye gösterildi yazıyorlar bir de utanmadan. Dolandırıcı site kullanma başka bir şey bul.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben YT'de video önerisi için kullanmıştım ve parada ödemiştim fakat video 1 kişinin önüne bile çıkmadı istatistiklerde de 0 kişiye gösterildi yazıyorlar bir de utanmadan dolandırıcı site kullanma başka bir şey bul.

Google ads kendi sitesi Google'ın dolandırıcı değil. Acaba yanlış kampanya mı başlattınız ayrıca Google ads tıklanma başına gün sonu ücret çekiyor sanıyordum.

Evet, işimi Google ads ile büyütmüştüm.

şu an fiyatları bilmiyorum. Ben 2023-2024 yıllarında kullandım.

Biraz bilgi verebilir misiniz acaba yardıma ihtiyacım var çok yardımcı olursunuz.

Reklamınıza ya da sitenize artık bilmiyorum tıklayan kişilerin yüzde kaçı sizinle etkileşime giriyordu? Yani potansiyel olarak işletmeye göre değişir biliyorum ama verdiğiniz paraya aldığınız etkileşim iyi miydi?

Hocam Reklam sallıyorum 200.000 kişinin önüne çıksa %5 ile %10 işletmenizle iletişime veya websitenizi ziyaret edecektir. Yinede tavsiye ederim Google ads reklam vermenizi aşırı faydalı.

Ben YT'de video önerisi için kullanmıştım ve para da ödemiştim fakat video 1 kişinin önüne bile çıkmadı. İstatistiklerde de 0 kişiye gösterildi yazıyorlar bir de utanmadan. Dolandırıcı site kullanma başka bir şey bul.
Dolandırıcıdan kasıtınız Google Ads ise o nasıl dolandırıcı oluyor hocam.

Hocam reklam sallıyorum 200.000 kişinin önüne çıksa %5 ile %10 işletmenizle iletişime veya web sitenizi ziyaret edecektir. Yine de tavsiye ederim Google ads reklam vermenizi aşırı faydalı.

Dolandırıcıdan kasıtınız Google ads ise o nasıl dolandırıcı oluyor hocam.

Aslında düşünce verdiğiniz oran aşağı yukarı doğruysa bizim işletmemiz için bayağı bir iyi olur cidden. Siz kampanyayı nasıl açabildiniz acaba? Yani demek istediğim kendi bilginiz ya da Google ads danışmanının tavsiyesi üzerine mi yoksa YouTube vs Google ads reklam uzmanlarının tavsiyelerini dinleyerek mi reklam kampanyası oluşturdunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı