Buğrahan
Hectopat
Daha fazla
TeknoAjans Teknoloji Haberleri adresine sürekli başvuru yapıyorum ve sürekli reddediliyorum adresi kontrol eder misiniz alıntı içerik yok özgün yazılar var ve sırf adsense için bizde yüzde 500 özgün makaleler yazıyoruz makale bölümünde, hayır neden reddedildiğine mantıklı bir açıklama inanın göremiyoruz, eskiden mail gelirdi politika ihlali v.s gibisinden şimdi sebebi de yazmıyor herhangi bir şekilde siz kontrol edin ne olur sorun nerede biz bulamıyoruz siz sorun bu yazın içim rahatlasın ya bakıyorum adsense alan o kadar gereksiz adres var ki www.donanımarsivi.com mesela ya adam kendisi yazı yazmayı bırak video ekliyor bakın bu bunu söylemiş diye altına yazıyor doğru düzgün yazı yok aynı işteyiz adamlarda adsense var üstelik tekil ziyaret ve sayfa izlenimleri bizden düşük facebook sayfaları da buna dahil durumda yöneticilerine soruyorum ilk denememde kabul edildi diyor abi neye bakılarak onay alıyor onda fazla olan bizde eksik olan ne dert sahibi oldum artık hayır sorunun tam olarak nerede olduğunu anlasam düzeltmek için uğraşacağız ama yok belli değil.
Her ne kadar hobi olarak yazıyor hepimizin bir işi olsa da sebebini gerçekten anlayamıyoruz ve bu durum bizi rahatsız ediyor. Utanmasalar sebep kısmına yaradandan ötürü diyecekler.
Her ne kadar hobi olarak yazıyor hepimizin bir işi olsa da sebebini gerçekten anlayamıyoruz ve bu durum bizi rahatsız ediyor. Utanmasalar sebep kısmına yaradandan ötürü diyecekler.