Google AdSense RPCS3'ü crackli olarak algılar mı?

643719

Centipat
Sitem için AdSense başvurusu yaptım fakat aklıma takılan birkaç soru vardı sizlerle paylaşmak istedim. Ben sitemde paralı program ve yazılımları ekliyorum fakat korsan olduğunu bildiğim için indirme linklerine o sitenin satın alma bağlantısını koyuyorum. Amacım trafik çekmek fakat Google AdSense bunu crackli olarak algılayıp redder mi diye düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Aklıma takılmasının sebebi indirmek için foruma üye olunması gerekiyor ve üye olamayan kişiler linklere erişemiyor.

1694126557906.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Emülatörler crack veya illegal bir şey değildir. Aksine emülatörler yasal bir şeydir. Emülatörlere indirdiğin oyunlar ve bu oyunların indirme siteleri korsan oluyor.

Emulatörler yasal oyunlarını korsan edinmek yasak değil. Bu arada çoğu crack sitesinde reklam varken size neden gelmesin? (AdSense işini tam olarak anlamıyorum.)
hocam başlığı değiştirmiş moderatörler konu emulatörden bağımsız

Emülatörler crack veya illegal bir şey değildir. Aksine emülatörler yasal bir şeydir. Emülatörlere indirdiğin oyunlar ve bu oyunların indirme siteleri korsan oluyor.

Mesela Solidworks lisanslı bir program onunu yasal indirme linini koyduğumu farz edin

google adsense crackli algılarmı?

Mesela Solidworks lisanslı bir program onunu yasal indirme linini koyduğumu farz edin

Google adsense crackli algılar mı?
Sanmıyorum hocam. @Batuhandn haklı. Korsan siteler bile reklam alıyorken sizin resmi sitenin linkini koymanız problem olmayacaktır.

google adsense crackli algılarmı?
Net bir şey diyemem ama neden birisi sizin sitenize gelip yasal solidworks sitesine yönlendirilmek ister ki?
Çoğu crack sittesi reklam dolu , sizde neden olmuyor orayı anlayamadım.

İnternette fazlasıyla var. Sanırım arkadaş kırık ps3 için yazılım paylaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı