H Halil Aatepe Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar blog adresimde AdSense hesabı açmak isityorum ama ücretli olup olmadığını bilmiyorum. Bilenler var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Arkadaşlar blog adresimde AdSense hesabı açmak isityorum ama ücretli olup olmadığını bilmiyorum. Bilenler var mı?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 27 Nisan 2021 #3 Ücretli değil lakin vergi vermek zorundasın. Banka hesabına para geldiği an vergiye tabi oluyorsun. İstiyorsan paranı biriktir Adsense'de. Çok olunca çekersin. Ama vergini vermek zorundasın yoksa cezayı yersin. Artı 0 Eksi
Ücretli değil lakin vergi vermek zorundasın. Banka hesabına para geldiği an vergiye tabi oluyorsun. İstiyorsan paranı biriktir Adsense'de. Çok olunca çekersin. Ama vergini vermek zorundasın yoksa cezayı yersin.