Google Adsense - Youtube Başarı Hikayem

Gerçekten uzun bir iş. Youtube youtube para kazanma yazarsanız detaylı anlatımlar mevcut hocam.

Adsenseye bağladıysanız adsenseden kontrol edebilirsiniz. Kredi kartı değil banka IBAN numaralı hesap gerekiyor. Kolaylıkla açabilirsiniz.
Özelden konuma ihtimalimiz varmı acaba?

Hayır yani ne kadar sürede artar. Mesela ilk başladığımızda fazla kazanamayız o yüzden yazdım öyle.
Ne koyacağınıza bağlı. Video çekip mi atacaksınız? Oyun videosu çekip mi atacaksınız? Yoksa benim gibi spam mı yapacaksınız? (Spam zor, fazla gelirli iştir.)

Özelden derken? Sosyalin özeli yok. Zaten hocam Youtube'ye youtube para kazanma detaylı anlatım yazsanız çıkacak karşınıza.

Adsensenin sizin videonuza ve videonuzun yanına koyduğu reklamlar. Görmüşsünüzdür videoda çıkan reklamları.
Ne koyacağınıza bağlı. Video çekip mi atacaksınız? Oyun videosu çekip mi atacaksınız? Yoksa benim gibi spam mı yapacaksınız? (Spam zor, fazla gelirli iştir.)
Hocam ben araştırdım adsense yi ülke ayarlarını değiştirin diyor. Bende bi bulamadım adsense ye başvuracağım. Bu arada youtube kanalınızın adını verirseniz abone olabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı