Çözüldü Google Ads'inden virüs bulaşır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler bugün arkadaşım 2 kişilik oyunlar diye aratmış Google'da ilk çıkana girmiş ancak o da UK services gibi bir ismi vardı siteye tekrar girip VirusTotal'de arattım bir şey bulamadı. Bir sorun çıkabilir mi?

İyi günler bugün arkadaşım 2 kişilik oyunlar diye aratmış Google'da ilk çıkana girmiş ancak o da UK services gibi bir ismi vardı siteye tekrar girip VirusTotal'de arattım bir şey bulamadı. Bir sorun çıkabilir mi?

Hocam cihaza bir şey kurmazsanız iteye izin vermezseniz bir şey olmaz.

Bak @Cyberbug 2077 yeter.
Her gün virüs hakkında ayrı bir konu açılır mı yahu? Bak virüs yok senin bilgisayarında, 8 bilgisayarcıya gidip ayrı ayrı soruşturdum, bütün antivirüs şirketleri ile konuştum, bütün virüs yapımcılarından bilgi edindim, bak virüsler senin bu takıntından mütevellit bilgisayarına giriş bile yapmaya çekiniyor. Hayır neden bu kadar takıyorsun, antivirüs virüs varsa siler. Yoksa yoktur zaten. Hayır antivirüs göremez, bilgisayarına bulaşır bozar vesaire o zaman götürürsün bilgisayarcıya format attırırsın. Hayır neden bu kadar takıyorsun zaten hiçbir virüslü siteye girmiyorsun, korsan indirmiyorsun. Hayır ya sorduğun şey Google ads. Google reklamları yahu. Kaç milyar hatta trilyar dolarlık şirket senin bilgisayarına virüs sokmakla mı uğraşacak yahu?! Kaç kişi burada aylardır bilgisayarında virüs olmadığına inandırmaya çalışıyoruz seni bak vallahi yok. Virüs yapımcıları kendi yaptıkları virüsler hakkında bu kadar konuşmuyorlar düşünmüyorlar. Ne bu şiddet, bu celal? Yeter yahu sal artık şu virüsleri. Ne virüsmüş arkadaş, bir virüs var ise antivirüs bulur zaten. Vallahi bunaldım her gün @Cyberbug 2077 virüs konusu görmekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı