Custom ROM Google Apps uygulaması nereden bulunur?

Benim cihaza arm diyor ve Yanlış cihaz mimarisi tespit edildi diyor.

Muhtemelen benim kurduğum romda bir saçmalık var. Birinde kuruyor gösteriyor diğerinde hata yiyorum.

Direkt içinde Gapps bulunan bir ROM flashlayın. En mantıklı yöntem bu gibi duruyor.

Model numarası farklı olunca hata yerim diye düşündüğüm için. Sıkıntı çıkarmazsa onu deneyeyim.
Olur, bir deneyin siz. Olmazsa buradan tek tek deneyin.

Deneyip geliyorum tekrardan.

Bu sefer de cihaz desteklemiyor hatasıyla karşılaştım. Pixel ROM'u için geçerli.

Bana yardım eden onlarca kişiye teşekkür ederim. Deniz suyundan ayran bu telefondan adam olmaz. Kaç tane custom rom denedim. Elbette benimde beceriksizliğim var ama bir türlü rom desteklemiyor belli ki yapan adamlarda 2019da geliştirmeyi bırakmasının nedeni buymuş diyerekten Stock roma dönüş yapıyorum. (Bir gün bizim de yüzümüz güler bre)

Son düzenleme:

Bu sefer de cihaz desteklemiyor hatasıyla karşılaştım. Pixel ROM'u için geçerli.

Bana yardım eden onlarca kişiye teşekkür ederim. Deniz suyundan ayran bu telefondan adam olmaz. Kaç tane custom rom denedim. Elbette benimde beceriksizliğim var ama bir türlü rom desteklemiyor belli ki yapan adamlarda 2019da geliştirmeyi bırakmasının nedeni buymuş diyerekten Stock roma dönüş yapıyorum. (Bir gün bizim de yüzümüz güler bre)

Hocam dediğim gibi içinde zaten Gapps bulunan bir ROM denediniz mi? Konuyu tam okumadım eksik olduğum bir kaç bölüm olabilir.

Hocam dediğim gibi içinde zaten Gapps bulunan bir ROM denediniz mi? Konuyu tam okumadım eksik olduğum bir kaç bölüm olabilir.
Pixel Experience denedi ama olmadı.
@576864
Hocam, TWRP herhangi bir hata kodu verdi mi peki?

PixelExperience denedi ama olmadı.
@576864
Hocam, TWRP herhangi bir hata kodu verdi mi peki?

Yok vermedi genelde ARM64 desteklemediği ya da kurduğum Custom ROM'un (GApps dahil olsun olmasın) yüklediğim anda pat diye failed deyip ekrana atması beni çıldırttı. Eski Galaxy S7 cihazımda Custom ROM atarken bu kadar zorlanmamıştım. (IMEI'si de gitmiyordu)

Hocam dediğim gibi içinde zaten GApps bulunan bir ROM denediniz mi? Konuyu tam okumadım eksik olduğum birkaç bölüm olabilir.

Denemez olur muyum? Dün akşam 19.00'dan beri türlü türlü denediğim oldu. Farklı model kodlarını da denedim. Eski cihazım normalden daha fazla ısındığı ve şarjdayken işlemci kaynaklı sıkıntı çıkardığı için çok ucuza vermiştim. Bu kuzenimin idareten verdiği telefon. (Sağ olsun)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı