Birkaç hafta önce Google'da bir şey arattığımda yukarıya bir uyarı geldi. Uyarıda Google'ın karanlık mod özelliğini kullanabilirsiniz, kullanmak için şuna tıklayın gibi bir şey yazıyordu. O anda çok önemsemeyip işime devam etmiştim ancak şu an Google'ı karanlık temada kullanmak istiyorum. O bildirim de tekrardan gelmedi, nasıl Google'ı karanlık temada kullanırım?
Neden bahsettiğimi anlamayanlar için internetten bir görsel buldum, bundan bahsediyorum:
Evet, belki bazılarımız biliyor. Bu rehberde Chrome ve Chrome tabanlı tarayıcılarda Siyah modu açmayı göstereceğim. UI için değil tüm sitelerde geçerli. Öncelikle üst çubuğa chrome://flags yazıyoruz. Karşımıza böyle bi' ekran çıkacak. Üst çubuğa "Force Dark Mode for Web" yazdığımızda...
Evet, belki bazılarımız biliyor. Bu rehberde Chrome ve Chrome tabanlı tarayıcılarda Siyah modu açmayı göstereceğim. UI için değil tüm sitelerde geçerli. Öncelikle üst çubuğa chrome://flags yazıyoruz. Karşımıza böyle bi' ekran çıkacak. Üst çubuğa "Force Dark Mode for Web" yazdığımızda...