- Makaleler
- 1
Orijinal sitenin URL'sini kod içinde verip ben aslında sonuçlarda çıkan başka bir taklit sitesini kastettim diye işin içinden ayrılmak olmaz öyle
Konu direkt yanlış bilgilendirme.
![]()
Logitech Türkiye
Logitech Türkiye’nın yenilikçi dünyasını keşfedin ve MX, Mekanik Klavyeler, Kablosuz Mouse'lar, Web Kameraları, Kulaklıklar, Yazılımlar ve daha fazlasını satın alınwww.logitech.com
Hangisi gerçek?![]()
Logitech G - Üstün Oyun Donanımı için Gelişmiş Oyuncu Ekipmanı
Logitech G, oyun deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyacak en iyi oyun mouse’ları, klavyeler, kulaklıklar, yarış direksiyonları ve oyun konsolları için her ayrıntıyı düşünüyorwww.logitechg.com
En aşağıdaki sanırsam![]()
![]()
Logitech Türkiye
Logitech Türkiye’nın yenilikçi dünyasını keşfedin ve MX, Mekanik Klavyeler, Kablosuz Mouse'lar, Web Kameraları, Kulaklıklar, Yazılımlar ve daha fazlasını satın alınwww.logitech.com
Hangisi gerçek?![]()
Logitech G - Üstün Oyun Donanımı için Gelişmiş Oyuncu Ekipmanı
Logitech G, oyun deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyacak en iyi oyun mouse’ları, klavyeler, kulaklıklar, yarış direksiyonları ve oyun konsolları için her ayrıntıyı düşünüyorwww.logitechg.com
En aşağıdaki sanırsam![]()
Eğlenmeye devam, dediğim gibi ben kafası çalışana yazıyorum. Beni tanıyan bu yazanları umursamadığımı bilir gülüp geçiyorum ancaBilgi isteyene verilir.
Konuyu okuyan açıkladığımı görür.Açıklayın durumu düzgün bir şekilde o zaman hocam, yanlış bilgilendirmeyi yapın daha sonra akılsız durumuna düşelim oluyor mu böyle?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.