Çözüldü Google Asistan ''Send a Whatsapp Message'' komutu sonucu ne olmuştur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ascendency

Hectopat
Makaleler
3
WhatsApp hesabım yok. Bugün bana Google Asistan'dan bildirim geldi, açtım. Bir sohbet penceresi açıldı. Yukarıda "send a whatsapp message" yazmışım. Google Asistan da kullanmaya başla diye bir şey diyor ve başla diye bir buton var. Kimseye sesli mesaj göndermedim ve böyle bir şey yazmadım, ne yapmalıyım? Mesaj kime gitmiştir? Ne gönderdiğimi de bilmiyorum, muhtemelen elim mikrofon tuşuna değdi. Yardım edin.

Çözüm
Önceden vardı ama. Mesajı ne zaman gönderdiğini bilmiyorum. Varken göndermiş olabilir mi? Mesajda bir tarih yazmıyor.
Şimdi özelliği denedim. İlk önce sizden birini seçmeniz istiyor, sonrasında göndereceğiniz mesajı yazmanızı istiyor. Yani kısacası bir problem yok.
Bir şey olmamıştır hocam sorun yok.
Ama birisine mesaj göndermiş. Bu nasıl olabilir? İnternette bir resim buldum, soldaki sohbet kanalının aynısı. Yukarıdaki send whatsapp message yazısı doğru, altta da bi kare vardı ve Google Asistan'a başla yazıyordu. WhatsApp hesabımı kalıcı olarak sildiğimden kontrol de edemiyorum. Endişeliyim, biliyorsanız ve açıklarsanız sevinirim.
1610993980018.png

Ama birisine mesaj göndermiş. Bu nasıl olabilir? İnternette bir resim buldum, soldaki sohbet kanalının aynısı. Yukarıdaki "Send whatsapp message." yazısı doğru, altta da bir kare vardı ve Google Asistan'a başla yazıyordu. WhatsApp hesabımı kalıcı olarak sildiğimden kontrol de edemiyorum. Endişeliyim, biliyorsanız ve açıklarsanız sevinirim.
Hesabınız olmadan mesaj gönderemez. Dert edecek bir durum yok :)

Ama birisine mesaj göndermiş. Bu nasıl olabilir? İnternette bir resim buldum, soldaki sohbet kanalının aynısı. Yukarıdaki send whatsapp message yazısı doğru, altta da bi kare vardı ve Google Asistan'a başla yazıyordu. WhatsApp hesabımı kalıcı olarak sildiğimden kontrol de edemiyorum. Endişeliyim, biliyorsanız ve açıklarsanız sevinirim.
Ama hesabınız yok. 🙃

Önceden vardı ama. Mesajı ne zaman gönderdiğini bilmiyorum. Varken göndermiş olabilir mi? Mesajda bir tarih yazmıyor.
Şimdi özelliği denedim. İlk önce sizden birini seçmeniz istiyor, sonrasında göndereceğiniz mesajı yazmanızı istiyor. Yani kısacası bir problem yok.

Çözüm
Tabii o şekilde de gönderebilirsiniz :)
Demin mesajı yazmanız gerek dediniz. Ben o bildirimi açtığımda gönderdiğim resme benzer bir şey vardı. Send a WhatsApp message yazdığımı gösteriyor yani bir mesaj göndermiş. Şimdi Google Asistan'ı devre dışı bıraktım, varlığından bile haberim yoktu. Telefonlarla çok ilgilenmiyorum. Birisine mesaj gitmediğini umuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı