Google Authenticator'a Roblox nasıl yeniden eklenir?

Sesko02

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 Ti 16 gb Ram 1 hdd 1 tb 1 hdd 750 gb 1 ssd 1 tb cpu ryzen 5 5600G
Telefonum sıfırlandı ve Roblox'da Google ile koruma vardı. Şimdi ben yedek kodlara sahibim ama ben tekardan Google Authenticator'dan Roblox'u açmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Giti e çözüm ne onu anlatır mısın?

Roblox hesabına girip 2FA kaldırıp tekrar ekleyerek yapabilirsin. Google yedekleme sunmuyor ama telefon değiştireceğin zaman QR koduyla diğer telefona aktarabiliyorsun.

Microsoft'un uygulaması daha iyi diyebilirim. Yedeklemesi bulunuyor. Google uygulamasını Nisan ayında gelen ve uygulamayı kullanılamaz hale getiren güncellemeden beri kullanmıyorum. Geri dönmeyi de pek düşünmüyorum.

Authy yakın zamanda veri ihlali yaşamıştı. Bu tarz firmaları seçerken dikkatli olmak lazım.

Roblox hesabına girip 2FA kaldırıp tekrar ekleyerek yapabilirsin. Google yedekleme sunmuyor ama telefon değiştireceğin zaman QR koduyla diğer telefona aktarabiliyorsun.

Microsoft'un uygulaması daha iyi diyebilirim. Yedeklemesi bulunuyor. Google uygulamasını nisan ayında gelen ve uygulamayı kullanılamaz hale getiren güncellemeden beri kullanmıyorum. Geri dönmeyi de pek düşünmüyorum.

Authy yakın zamanda veri ihlali yaşamıştı. Bu tarz firmaları seçerken dikkatli olmak lazım.

Telefon yok patladı bir de Roblox'un yedek kodu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı