Tachiyomi eklenti nasıl eklenir?

İşletim sistemi
Android
Kurduktan sonra uzantılar yerinin en üstüne güvenilmiyor diye yazması lazım. Ona basıp sonra güven e bas indiriyor uzantıyı.

Dediklerini yaptım guven dedim oldu, kitaplığa ekledim bir şeyler ama oku dediğimde hepsine sayfa bulunamadı diyor. Ne yapmam lazım?

Kurduktan sonra uzantılar yerinin en üstüne güvenilmiyor diye yazması lazım. Ona basıp sonra güven e bas indiriyo uzantıyı.
Dediklerini yaptım çok sağol ama herhangi bi uzantidan bişey okumaya çalıştığımda sayfa bulunmadı deyip atıyor ne yapmam gerek.

Son düzenleme:
Dediklerini yaptım guven dedim oldu, kitaplığa ekledim bir şeyler ama oku dediğimde hepsine sayfa bulunamadı diyor. Ne yapmam lazım?

Dediklerini yaptım çok sağol ama herhangi bi uzantidan bişey okumaya çalıştığımda sayfa bulunmadı deyip atıyor ne yapmam gerek.
Valla bilemem kitaplığımdaki 50+ mangada denedim hepsinde çalışıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3169.png
    IMG_3169.png
    118,9 KB · Görüntüleme: 69
Hocam bende şuan onu yapmaya çalışıyordum ama nasıl yapabilir?
İlk sayfada nasıl yapıldığını anlatmıştım. Bu arada tachiyomi yerine mihon indirmeni tavsiye ederim. Mihon

Şimdi baktım da seninki ios'muş. Ios da bildiğim kadarıyla yapılışı farklı. Ss attığın yerde isimle yazan yeri seç, keiyoushi/extensions yaz. Olmazsa daha bilmiyorum yapımını.

URL ile olan yeri seçip parantez içine yazdığım kısmı oraya yaz (https://raw.githubusercontent.com/keiyoushi/extensions/repo/index.min.json)

İlk sayfada nasıl yapıldığını anlatmıştım. Bu arada tachiyomi yerine mihon indirmeni tavsiye ederim. Mihon

Şimdi baktım da seninki ios'muş. Ios da bildiğim kadarıyla yapılışı farklı. Ss attığın yerde isimle yazan yeri seç, keiyoushi/extensions yaz. Olmazsa daha bilmiyorum yapımını.
Mihon ve Tachiyomi arasında bir fark var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı