Google Bard Avrupa’ya Açıldı

Anlaşılan Google bayağı iddialı. Her ne kadar doğru cevaplar verse de bir robotun, insanın yerini alacağını şahsen düşünmüyorum. Robot robottur ve cevap verme haznesi kısıtlıdır ancak insan yorumlar, yorumlarına dayanaraktan bir cevap verir. Hiçbir zaman için forum kültürünün de öleceğini düşünmüyorum.

Yapay zekayı iş açısından uygun bulmuyorum. Yapay zeka çok gelişecek bu kaçınılmaz. Ama patronların ilk yapacağı şey yararlanabildikleri her yere onları koyacaklar. Böylece özellikle vasıfsız, az vasıflı vs insanlar işşiz kalacak. Diyeceksiniz ki kendilerini geliştirsinler ona göre. Öyle olmuyor işte hemen. İşe alınırken ilk soru yapay zekadan ne üstünlüğün var :)

@553974 yapay zekanın kesinlikle bir insanın yerini tutacağını düşünmüyorum. İnsan ve yapay zeka farklı. Yapay zeka sadece kendisine kodlanan bilgi doğrultusunda cevap verebiliyorken insanın cevap verebilme kapasitesi çok geniştir. Muhtemelen yerini tutmayacaktır, öyle düşünüyorum. Zamanın neyi göstereceğini bilemeyiz de umarım da tutmaz diyorum.

@553974 yapay zekanın kesinlikle bir insanın yerini tutacağını düşünmüyorum. İnsan ve yapay zeka farklı. Yapay zeka sadece kendisine kodlanan bilgi doğrultusunda cevap verebiliyorken insanın cevap verebilme kapasitesi çok geniştir. Muhtemelen yerini tutmayacaktır, öyle düşünüyorum. Zamanın neyi göstereceğini bilemeyiz de umarım da tutmaz diyorum.
Kendini geliştirdikçe yapması sınırlı olan işleri üstlenecektir. Patron insanla uğraşacağına her zaman teknolojiye para vermeyi tercih eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı