Google Chat Features nedir?

Bana da aynı mesajtan, birden geldi. Google’in kendisi olduğuna eminim, öncedende sms almıştım ve aynı yerden gönderilmiş. Hiçbir şey yapmadım/istemedim kodu. Bilgisi olan var mı?
Hocam bu sabah bana da gelmiş. Daha geçen aylarda abimin adına RCS hesabı açılıp numarası üzerinden dolandırıcılık mesajları gönderildiği için tedirgin oldum. Bahsettiğim mesajları alan onlarca kişi abimi arayıp mesaj atıp durumdan haberdar etmişti bizi. Şimdiye kadar beni arayan olmadı.

Üstelik bu RCS doğrulama koduna benzemiyor, kafam daha da karıştı o nedenle. Bir gelişme oldu mu sizin tarafınızda?

Hocam bu sabah bana da gelmiş. Daha geçen aylarda abimin adına RCS hesabı açılıp numarası üzerinden dolandırıcılık mesajları gönderildiği için tedirgin oldum. Bahsettiğim mesajları alan onlarca kişi abimi arayıp mesaj atıp durumdan haberdar etmişti bizi. Şimdiye kadar beni arayan olmadı.

Üstelik bu RCS doğrulama koduna benzemiyor, kafam daha da karıştı o nedenle. Bir gelişme oldu mu sizin tarafınızda?
Bu saatte bana da geldi aynı SMS , siz naptınız merak ettim. Ben 2 Gmail de kontrol ettim güvenlik sayfasından zaten 2 hesapta da iki aşamalı doğrulama açık ama insan tedirgin oluyor gecenin bu saatinde kod geldi

Bu saatte bana da geldi aynı SMS , siz naptınız merak ettim. Ben 2 Gmail de kontrol ettim güvenlik sayfasından zaten 2 hesapta da iki aşamalı doğrulama açık ama insan tedirgin oluyor gecenin bu saatinde kod geldi
Hiçbir şey olmadı. 🤷‍♂️

Belki bir güvenlik açığı vardır ve bazı kişilerde çalışıyordur. Rastgele deneyerek çalışan kişileri bulmaya çalışıyorlardır. Böyle bir şey okumadım bir yerde ama benim aklıma gelen tek mantıklı senaryo bu.

Bana da az önce +44 kodlu bir numaradan SMS halinde aynı şekilde 6 haneli kod gönderildi ama işin tuhaf yanı herkese Google'dan gönderilmiş bana niçin İngiltere kodlu bir numaradan gönderildi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı