Google Chrome beyaz ekranda bir süre bekliyor

Giriş sayfası yeni sekme.
Bilgisayara yüklediğiniz bir program, tarayıcınıza yüklediğiniz bir eklenti veya sisteminize bulaşan virüs gibi zararlı bir yazılımı Antivirüs programınızın silmesi sonucu Tarayıcınızda beyaz sayfa sorunu oluşmaktadır.

1. Öneri: Google Chrome tarayıcınızı açtığınız kısayol üzerine gelip sağ tıklıyorsunuz ve açılan menüden Özellikler seçeneğine tıklıyorsunuz. Üst menüden kısayol buradan da hedef kısmında “Crogram Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe” şeklinde bir ifade göreceksiniz. Bu hedef yolunun sonuna –nosandbox ekleyeceksiniz. Yani yolunuz şu şekilde olmuş olacak;

“Crogram Files (x86)GoogleChromeApplicationchrome.exe” -nosandbox

2. Öneri:
Google Chrome tarayıcınızı çalıştırdığınız kısayol üzerinde gelip sağ tık yapıyorsunuz açılan menüden özellikler daha sonra karşınıza çıkan pencereden kısayol sekmesine geçiyorsunuz. Açılan menüden dosya konumu aç butonuna tıklıyorsunuz ve chrome.exe’ye ulaşacaksınız yani tarayıcınızın yüklü olduğu klasöre erişmiş olacaksınız. chrome.exe’ye sağ tıklayın ve özellikler seçeneğini seçin uyumluluk sekmesinde uyumluluk modu bölümünde bulunan bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu yazısının kenarındaki seçenek seçili ise o seçeneği kaldırın tamam diyerek sayfayı kapatın.
 
Hocam, önbelleği temizleyip deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı