Google Chrome eklenti virüsü

Makaleler
3
Son 1 haftadır böyle bir sorun yaşıyorum, Kaspersky Security Cloud kullanıyorum. İkide bir bana bu şekilde Chrome kaynaklı trojan uyarısı veriyor. Sildiriyorum, tekrar taratıyorum sorun yok. PC aç kapa yapıyorum tekrar taradığımda tekrar çıkıyor. Bu bir hata mıdır yoksa trojan midir?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 196
Son 1 haftadır böyle bir sorun yaşıyorum, Kaspersky Security Cloud kullanıyorum. İkide bir bana bu şekilde Chrome kaynaklı trojan uyarısı veriyor. Sildiriyorum, tekrar taratıyorum sorun yok. PC aç kapa yapıyorum tekrar taradığımda tekrar çıkıyor. Bu bir hata mıdır yoksa trojan midir?

Google chromu silip tekrar yükler misiniz?
Sonra tekrar tarama yapın.

Chrome sildim tekrardan kurdum aynısını yaptı. Senkronu kapatıp tarayıcı geçmişini temizledim. Tekrardan tarama yaptım sildirdim. Şuan bir sorun gözükmüyor ama sanki gene yapacak gibi. Çünkü böyle yapıp bir iki güne Kaspersky tekrar uyarı veriyordu. :) Acaba dedim Kaspersky chrome bir dosyasını virüs mü algılıyor diye ama önemsizde göremedim çünkü chrome sürekli kullandığım tarayıcı. Hacklenmesi işime gelmez doğrusu. Eklentilerde daha önce kullandıklarım haricinde bir şey yok, üstelik Kaspersky Security Cloud sürekli açık bende, nasıl bulaştı anlamadım.
Edit: Gene yaptı, nedir bu illet ya.
Böyle bir uzantılı eklenti yok işin tuhaf tarafı?

@Murat5038

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı