J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.838 10 Ocak 2023 #1 Geçmişimi siliyorum, Chrome daha akıcı oluyor. Fakat silince G-mail.com'da daha önce giriş yaptığım 5-6 tane Gmail adresi de siliniyor. Bunun olmaması için herhangi bir şey yapılabilir mi?
Geçmişimi siliyorum, Chrome daha akıcı oluyor. Fakat silince G-mail.com'da daha önce giriş yaptığım 5-6 tane Gmail adresi de siliniyor. Bunun olmaması için herhangi bir şey yapılabilir mi?
C Clasi4 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 240 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 12600KF, 7900XT, 64GB Cinsiyet Kadın 10 Ocak 2023 #2 Şifreler ve diğer oturum açma verileri üzerindeki tiki kaldırıp silin. Artı 0 Eksi
KS KS J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.838 10 Ocak 2023 #3 Clasi4 dedi: Şifreler ve diğer oturum açma verileri üzerindeki tiki kaldırıp silin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmama rağmen tüm zamanları silsem bile daha önce giriş yaptığım g mail ler kalır mı? Artı 0 Eksi
Clasi4 dedi: Şifreler ve diğer oturum açma verileri üzerindeki tiki kaldırıp silin. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmama rağmen tüm zamanları silsem bile daha önce giriş yaptığım g mail ler kalır mı?
C Clasi4 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 240 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 12600KF, 7900XT, 64GB Cinsiyet Kadın 10 Ocak 2023 #4 jackarmis dedi: Bunu yapmama rağmen tüm zamanları silsem bile daha önce giriş yaptığım g mail ler kalır mı? Genişletmek için tıkla... Kaydettiyseniz evet Gmail için mailler, şifreler ve diğer sitelerde kayıtlı olan mail + kullanıcı adları da kalır. Artı 0 Eksi
jackarmis dedi: Bunu yapmama rağmen tüm zamanları silsem bile daha önce giriş yaptığım g mail ler kalır mı? Genişletmek için tıkla... Kaydettiyseniz evet Gmail için mailler, şifreler ve diğer sitelerde kayıtlı olan mail + kullanıcı adları da kalır.
KS KS J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.838 10 Ocak 2023 #5 Clasi4 dedi: Kaydettiyseniz evet Gmail için mailler, şifreler ve diğer sitelerde kayıtlı olan mail + kullanıcı adları da kalır. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey kaydetmedim, gmail.com'da herhangi bir gmail'e girince ve sonra çıkış yapınca orada hesap kalıyor. Onu kastediyorum ben. Artı 0 Eksi
Clasi4 dedi: Kaydettiyseniz evet Gmail için mailler, şifreler ve diğer sitelerde kayıtlı olan mail + kullanıcı adları da kalır. Genişletmek için tıkla... Ben bir şey kaydetmedim, gmail.com'da herhangi bir gmail'e girince ve sonra çıkış yapınca orada hesap kalıyor. Onu kastediyorum ben.
C Clasi4 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 240 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 12600KF, 7900XT, 64GB Cinsiyet Kadın 10 Ocak 2023 #6 jackarmis dedi: Ben bir şey kaydetmedim, gmail.com'da herhangi bir gmail'e girince ve sonra çıkış yapınca orada hesap kalıyor. Onu kastediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Evet o hesaplar da kalır. Artı 0 Eksi
jackarmis dedi: Ben bir şey kaydetmedim, gmail.com'da herhangi bir gmail'e girince ve sonra çıkış yapınca orada hesap kalıyor. Onu kastediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Evet o hesaplar da kalır.
KS KS J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.838 10 Ocak 2023 #7 Clasi4 dedi: Evet o hesaplar da kalır. Genişletmek için tıkla... Şimdi senin dediğini uygulamak için bilgisayar başına geçtim. Zaten ''Şifreler ve diğer oturum açma verileri'' üzerinde tik yokmuş. Napacağız? Ulan yine gitti tüm giriş yapılan g-mail'ler kafayı yiyeceğim ya Artı 0 Eksi
Clasi4 dedi: Evet o hesaplar da kalır. Genişletmek için tıkla... Şimdi senin dediğini uygulamak için bilgisayar başına geçtim. Zaten ''Şifreler ve diğer oturum açma verileri'' üzerinde tik yokmuş. Napacağız? Ulan yine gitti tüm giriş yapılan g-mail'ler kafayı yiyeceğim ya