Geçmişimi siliyorum, Chrome daha akıcı oluyor. Fakat silince G-mail.com'da daha önce giriş yaptığım 5-6 tane Gmail adresi de siliniyor. Bunun olmaması için herhangi bir şey yapılabilir mi?
Bunu yapmama rağmen tüm zamanları silsem bile daha önce giriş yaptığım g mail ler kalır mı?Şifreler ve diğer oturum açma verileri üzerindeki tiki kaldırıp silin.
Kaydettiyseniz evet Gmail için mailler, şifreler ve diğer sitelerde kayıtlı olan mail + kullanıcı adları da kalır.Bunu yapmama rağmen tüm zamanları silsem bile daha önce giriş yaptığım g mail ler kalır mı?
Ben bir şey kaydetmedim, gmail.com'da herhangi bir gmail'e girince ve sonra çıkış yapınca orada hesap kalıyor. Onu kastediyorum ben.Kaydettiyseniz evet Gmail için mailler, şifreler ve diğer sitelerde kayıtlı olan mail + kullanıcı adları da kalır.
Evet o hesaplar da kalır.Ben bir şey kaydetmedim, gmail.com'da herhangi bir gmail'e girince ve sonra çıkış yapınca orada hesap kalıyor. Onu kastediyorum ben.
Şimdi senin dediğini uygulamak için bilgisayar başına geçtim. Zaten ''Şifreler ve diğer oturum açma verileri'' üzerinde tik yokmuş. Napacağız?Evet o hesaplar da kalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.