Denedim ama sıkıntı ordan değil. Dosyasına girip bakıyorum onda böyle birşey yok sadece görev çubuğuna atınca etrafı öyle oluyor nasıl düzelticem anlamadım Bide çok kötü durduğu için kaldırmayı denedim görev çubuğundanda gitmiyor basıyorum olmuyor
Sadece Chrome'da mı geçerli ? Diğer uygulamalarda bu durum yok ise Chrome'yi kaldırıp CCleaner ile süprüntü ve kayıt defteri temizliği yapın. Ardından tekrardan Chrome indirip kurun.
Sadece chromede oluyor onlarıda denedim 2-3 defa yaptım hatta iobit uninstallerle chromeyle kayıt defterindeki girdilerinide sildim yinede öyle olmaya devam ediyor. Yüklüyorum açıyorum açınca direk öyle siyah oluyor etrafı.
Birşey gözlemledim. Bilgisayar ilk açıldığında normal halinde açılıyor ama sonradan 10-20 saniye filan sonra masaüstü hariç herşey 1 sn içinde gidip geliyor o zaman etrafı siyah oluyor biraz kafa yorucu birşey hiçte anlamış değilim olayı daha önceden yaşıyan varsa lütfen yardım etsin
Kaldırın onu. Chrome tabanlı Dragon'u kurun. Aynı kerneli kullanmaktalar, görünümleri de aynı. Tek farkı Dragon daha hızlı, daha güvenli. Keylogger yesen bile tarayıcı üzerinden girdiğin şifreleri alamaz. Download BROWSER, Buy BROWSER Software - Comodo
Malwarebyte ile sistemi tara bulduklarını sil. Windows temayı değiştir.
Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem buradan gelişmiş sistem ayarlarına girip, performans kısmındaki ayarlar'a tıkla en iyi görünüm için ayarlaya tıklayıp tamam tıkla.