Google Chrome için en iyi reklam engelleyici

AdGuard kullanıyorum, hiç sıkıntı yaşatmadı. Pek çok reklam engelleyici bazı reklamları engelleyemiyordu ancak bunda bir reklama bile denk gelmedim.

Brave tarayıcısının kendi uzantısını kullanıyorum. Ama halen kozmetik süzgeçler ve bazı siteler de sorun yaşıyabiliyorum. Bu sorunu Brave community belirtenler olmuş. İleri de düzelteceklerini söylemişler.

Bu yüzden ayrıca Nano adblocker ve Nano defender ikilisini kullanıyorum. Ublock origin ve kendi filtrelerine ek olarak; Adblock, Adguard vb. işe yarayan filtrelerini sunuyor. Tüm fitlreleri açıkken, çoğu uzantının varsayılan halinden bile düşük bellek tüketiyor.
Ayrıca reklam engelleyici bellek tüketimlerine, bağlantıdan bakabilirsin.
En son olarak Brave reklam engelleme uzantısı, gerçekten hızlı çalışıyor. Ama dediğim sorunlar düzeltilene kadar, ek bir uzantıya ihtiyaç duyuyorum. Sorunlar çözülürse harici uzantı kullanacağımı pek sanmıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı