Google Chrome indirme yaparken çok kasıyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu sorunu yaklaşık bir yıldır yaşıyorum. Bu süre içerisinde çok kez format attım, bilgisayarımın tüm parçalarını yeniledim ama hala oluyor. Anlatmak gerekirse, Chrome kullanırken bir dosya indirdiğim zaman aşırı derecede kasıyor, ne yaparsam yapayım donarak yapıyor. Bu arada sadece Google Chrome kasıyor, bilgisayar kasmıyor. SSD'ye indirirken de oluyor HDD'ye indirirken de oluyor. Artık sorunun Chrome'da olduğunu düşünüyorum. İndirme yaparken kullanılmaz hal alıyor resmen, indirme bittiği an veya duraklatıldığında bir anda düzeliyor ve gayet akıcı oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Çözemezsem tarayıcı değştireceğim.

Hocam uzantılarda isteğiniz dışı bir uzantı var mı ? İlk defa bu tarz sorun duydum açıkçası , bende yıllardır Chrome kullanıcısıyım hiç böyle sorun yaşamadım.olmazsa tarayıcı değiştirip deneyin indirme sorunu var mı diye ?

Bu sorunu yaklaşık bir yıldır yaşıyorum. Bu süre içerisinde çok kez format attım, bilgisayarımın tüm parçalarını yeniledim ama hala oluyor. Anlatmk gerekirse, Chrome kullanırken bir dosya indirdiğim zaman aşırı derecede kasıyor, ne yaparsam yapayım donarak yapıyor. Bu arada sadece Google Chrome kasıyor, bilgisayar kasmıyor. SSD'ye indirirken de oluyor HDD'ye indirirken de oluyor. Artık sorunun Chrome'da olduğunu düşünüyorum. İndirme yaparken kullanılmaz hal alıyor resmen, indirme bittiği an veya duraklatıldığında bir anda düzeliyor ve gayet akıcı oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Çözemezsem tarayıcı değştireceğim.

32 Bit Chrome mu?

Hocam uzantılarda isteğiniz dışı bir uzantı var mı ? İlk defa bu tarz sorun duydum açıkçası , bende yıllardır Chrome kullanıcısıyım hiç böyle sorun yaşamadım.olmazsa tarayıcı değiştirip deneyin indirme sorunu var mı diye ?
Uzantılarla ilgili değil ve başka tarayıcıda olmuyor.

Onu nasıl öğreneceğim? Sistem 64 Bit.

Disk kullanımı normal.

16 GB RAM var. Konuyu okursanız sistemimi yeniledim ama hala oluyor.

Pek bir alakası var mı bilmiyorum ama çerezler ile alakalı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı