Çözüldü Google Chrome İspanyolca olmuş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

False Savior

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktata söylediğim gibi nedense Chrome İspanyolca olmuş, nasıl düzeltebilirim?

Çözüm
VPN kullanıyormusun?
Hayır.

Vpn ispanya ülkesine bağlıysa ispanyolca olması normal. Mesela ben hollanda vpn kullanıyordum ve diller hollanda oluyordu,onun dışında olması normal değil.
Vpn kullanmıyorum.

Chrome ayarlarına girip "diller" bölümünden "tercih edilen diller" bölümünden ayarlanabiliyor.

Orada da Türkçe olarak gözüküyor fakat nedense İspanyolca kalıyor ve dosya falan indirince dosyayla gelen yazıda otomatik İspanyolca olmuş oluyor.

Arkadaşlar başlıktata söylediğim gibi nedense Chrome İspanyolca olmuş, nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 2434895

Sorunu çözdüm ayarlardan ayarları sıfırlaya basınca düzeldi.
Vpn ispanya ülkesine bağlıysa ispanyolca olması normal. Mesela ben hollanda vpn kullanıyordum ve diller hollanda oluyordu,onun dışında olması normal değil.

VPN kullanıyormusun?
Hayır.

Vpn kullanmıyorum.

Chrome ayarlarına girip "diller" bölümünden "tercih edilen diller" bölümünden ayarlanabiliyor.

Orada da Türkçe olarak gözüküyor fakat nedense İspanyolca kalıyor ve dosya falan indirince dosyayla gelen yazıda otomatik İspanyolca olmuş oluyor.

Eki Görüntüle 2434895

Sorunu çözdüm ayarlardan ayarları sıfırlaya basınca düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…