Google Chrome biraz yavaş çalışıyor. Ne ile ilgili olabilir? RAM XMP'si açık onunla alakalı olabilir mi? Slither.io'da kasma ve lag oluyor. Normalde bu sistemin böyle yapmaması gerekli diye düşünüyorum.Her ne kadar üst seviye olmasada, giriş seviyesi bir sistemim olduğunu da düşünmüyorum. Mouse imlecinde herhangi bir donma veya kasma olmuyor.Chrome'a bağlı zannediyorsam. Ne önerirsiniz hızlandırma için? Opera indirmeli miyim? Windows sürümü: Windows 10 1909.
Chrome fazla RAM kullanımı isteyen bir program, kullanmanızı önermem. Opera kullanıyorum, ücretsiz ve sınırsız VPN'i ve reklam engelleyicisi de var. Öneririm.
Chrome fazla RAM kullanımı isteyen bir program, kullanmanızı önermem. Opera kullanıyorum, ücretsiz ve sınırsız VPN'i ve reklam engelleyicisi de var. Öneririm.
Yeni çıkan Microsoft Edge internet tarayıcısını denemiş miydiniz? Şu anda kullanmakta olduğum Microsoft Edge tarayıcısında hiç kasma problemi görmüyorum ve Google Chrome internet tarayıcısından daha çok beğeniyorum. İsterseniz imzamdan indirip deneyimlerinizi yazabilirsiniz.
Şu anda Ram kullanımını optimize demiyorlar galiba. Fakat önerdiğiniz Slimjet internet tarayıcısını da deneyebilir. Kendi içerisinde reklam engelleme özelliği ile geliyor. Ram kullanımını optimize etme seçeneği de bulunmaktadır. Güzel bir alternatif olabilir.