Google Chrome kasma sorunu

Yer
İstanbul/Ataşehir
Google Chrome biraz yavaş çalışıyor. Ne ile ilgili olabilir? RAM XMP'si açık onunla alakalı olabilir mi? Slither.io'da kasma ve lag oluyor. Normalde bu sistemin böyle yapmaması gerekli diye düşünüyorum.Her ne kadar üst seviye olmasada, giriş seviyesi bir sistemim olduğunu da düşünmüyorum. Mouse imlecinde herhangi bir donma veya kasma olmuyor.Chrome'a bağlı zannediyorsam. Ne önerirsiniz hızlandırma için? Opera indirmeli miyim? Windows sürümü: Windows 10 1909.

Chrome fazla RAM kullanımı isteyen bir program, kullanmanızı önermem. Opera kullanıyorum, ücretsiz ve sınırsız VPN'i ve reklam engelleyicisi de var. Öneririm.
Chrome mobile'de bile çok yavaş.Opera yerine,başka indirmemi tavsiye ettiğiniz tarayıcı var mı?Ramlerin gecikme değerleri ile alakalı olabilir mi?Frekans iyi,fakat timing değerleri etkiliyor galiba.

Chrome mobile'de bile çok yavaş.Opera yerine,başka indirmemi tavsiye ettiğiniz tarayıcı var mı?Ramlerin gecikme değerleri ile alakalı olabilir mi?Frekans iyi,fakat timing değerleri etkiliyor galiba.
Aslında diğer tarayıcılara çok göz gezdirmedim, Opera'nın iyi olduğunu düşünüyorum.

Yeni çıkan Microsoft Edge internet tarayıcısını denemiş miydiniz? Şu anda kullanmakta olduğum Microsoft Edge tarayıcısında hiç kasma problemi görmüyorum ve Google Chrome internet tarayıcısından daha çok beğeniyorum. İsterseniz imzamdan indirip deneyimlerinizi yazabilirsiniz.

Firefox indirin.
Reklam engelleyici olarak bunu kullanın:
Sistem kaynaklarını çok zorlamıyor hafif ve etkili.
Hocam fakat son zamanlarda Mozilla Firefox tarayıcısını denediğimde Chromium tabanlı tarayıcılardan daha çok Ram kullandığını görmüştüm.

Hocam fakat son zamanlarda Mozilla Firefox tarayıcısını denediğimde Chromium tabanlı tarayıcılardan daha çok Ram kullandığını görmüştüm.
Hocam en son baktığımda az RAM harcıyordu şu an bilemiyorum.
SlimJet diye bir tarayıcı var çok az RAM harcıyor.

Hocam en son baktığımda az RAM harcıyordu şu an bilemiyorum.
SlimJet diye bir tarayıcı var çok az RAM harcıyor.
Şu anda Ram kullanımını optimize demiyorlar galiba. Fakat önerdiğiniz Slimjet internet tarayıcısını da deneyebilir. Kendi içerisinde reklam engelleme özelliği ile geliyor. Ram kullanımını optimize etme seçeneği de bulunmaktadır. Güzel bir alternatif olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı