Google Chrome kendiliğinden açılan reklam penceresi

Menemen

Kilopat
Daha fazla  
Google Chrome kullanıyorum ve 1-2 dakikada bir pencereden reklam çıkıyor. Yaklaşık 3-4 saattır bu sorunu çözmeye çalışıyorum bir çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Dediğiniz programı öncedende kullanıyordum fakat bugün "Bu program güvenliğiniz için engellendi" diye bir hata vermekte. Modemimin markası ve modeli Huawei Echolife HG521. İşletim sistemimde Windows 8.1. Bir de İObit Malware fighter adlı bir program kullanıyorum yaklaşık 3 saattir tarama yapıyor bir işe yarar mı bu program ?

Dediğiniz programı öncedende kullanıyordum fakat bugün "Bu program güvenliğiniz için engellendi" diye bir hata vermekte. Modemimin markası ve modeli Huawei Echolife HG521. İşletim sistemimde Windows 8.1. Bir de İObit Malware fighter adlı bir program kullanıyorum yaklaşık 3 saattir tarama yapıyor bir işe yarar mı bu program ?
Bende aynı sorunu yaşıyordum.Fakat daha kötüsü. Her tıklamada reklam sayfası geliyordu. Bıkmıştım artık birkaç gün önce format attım düzeldi. :D

Aynı sorun bugün bendede ortaya çıktı windows 10 ne yaptıysam geçmiyor bir sürü program indirdim denedim geçmedi Format atmak istemiyorum indirdiğim diğer tarayıcılardada aynısı oluyor Esette bu uyarıyı veriyor yardım ederseniz sevinirim

Dosya Ekleri

• asdasdas.png
    asdasdas.png
    87,4 KB · Görüntüleme: 130
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı