Hocam Vivaldi yüklü, Ekstra olarak Brave'ye de merak sardım. Siz hangisini öneriyorsunuz ikisinden? Ayrıca, ikisini de Google gibi yapma şansımız yok mu? Vivaldi kullanıyorum fakat Pencere animasyonlarını hiç beğenmedim. @Ali998
Burada bir çok tarayıcı kullanmış arkadaş var onlara bir şey sormak istiyorum. Bir tarayıcının performansını veya sistem kullanımını nasıl ölçüp karar veriyorsunuz?
Mesela X tarayıcısını indirdiniz diyelim bunun donanım kullanımını ne yaparken gözlemliyorsunuz?
Ben şuna bakıyorum:
Tabii htop'a da bakıyorum. Isı değerlerini de öyle ölçüyorum çünkü neden, ben ısı değerlerini ölçecek programı kodlamak için çok üşengecim.
Google Chrome kullanmayın, çok güzel alternatifleri varken neden Google Chrome kullanıyorsunuz?
Brave mesela, Google Chrome'dan hiçbir eksiği yok hatta fazlası var. Çok yavaş, spyware ve güvenlik açığı dolu olan bir tarayıcıyı kullanmayın. Lütfen.
Öncelikle direk konuya Google Chrome kullanmayın diye girmeniz garip bana göre alternatifleri yavaş, en azından donanıma göre arayüzü biraz süslü ben şahsen sistemimde neden mi Chrome kullanıyorum; optimizasyonu güzel olduğu için hızlı olduğu için güvenlik açığı konusuna gelirsek hiçbir tarayıcı hatta hiçbir program tamamen kusursuz pürüzsüz değil Opera Brave gibi tarayıcılar da illa ki verilerinizi kullanıyor bizim bilmememiz almadığı anlamına gelmez.
Öncelikle direk konuya Google Chrome kullanmayın diye girmeniz garip bana göre alternatifleri yavaş, en azından donanıma göre arayüzü biraz süslü ben şahsen sistemimde neden mi Chrome kullanıyorum; optimizasyonu güzel olduğu için hızlı olduğu için güvenlik açığı konusuna gelirsek hiçbir tarayıcı hatta hiçbir program tamamen kusursuz pürüzsüz değil Opera Brave gibi tarayıcılar da illa ki verilerinizi kullanıyor bizim bilmememiz almadığı anlamına gelmez.