Google Chrome kullanılmamalı

Ben şuna bakıyorum:
Tabii htop'a da bakıyorum. Isı değerlerini de öyle ölçüyorum çünkü neden, ben ısı değerlerini ölçecek programı kodlamak için çok üşengecim.

Öncelikle direk konuya Google Chrome kullanmayın diye girmeniz garip bana göre alternatifleri yavaş, en azından donanıma göre arayüzü biraz süslü ben şahsen sistemimde neden mi Chrome kullanıyorum; optimizasyonu güzel olduğu için hızlı olduğu için güvenlik açığı konusuna gelirsek hiçbir tarayıcı hatta hiçbir program tamamen kusursuz pürüzsüz değil Opera Brave gibi tarayıcılar da illa ki verilerinizi kullanıyor bizim bilmememiz almadığı anlamına gelmez.

Brave açık kaynak.

Opera için tamam ama Brave? Olay veri kullanımı değil bu arada, yavaşlık, güvenlik açıkları vb.

Mesela X tarayıcısını indirdiniz diyelim. Bunun donanım kullanımını ne yaparken gözlemliyorsunuz?

Ben şöyle yapıyorum:

1, 10, 20 ve uygunsa 50 sekme açıyorum. RAM ve CPU kontrolü yapıyorum.

Aynı zamanda 10 tane farklı eklenti ile de ne kadar şişme ve kaynak kullanımı var bakıyorum.

DRM ve yüksek grafikli işlemler yapan sekmeler açıyorum, sekme çökmesi var mı bakıyorum.

Arayüz ve ayarlarını kurcalıyorum, bazen çöküyor
Bir de aynı işlemi 2 farklı işletim sisteminde tekrar ediyorum.

Brave yükleme ekranı bu şekilde mi? Garip geldi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…