Google Chrome kullanılmamalı

Valla hocam donanım mucizesi diye bir şey var, yapanlar tam o bilgisayarda mı yapmıştır bilmem ama bazı bilgisayarlar kapasitelerinin çok üztündeki şeyleri yapıyor. Neyse konuya dönersek, biri bir tarayıcıya saldıracaksa Chrome'a saldırır ve bu büyük sıkıntılara yol açabilir.
Komik değil artık.
Hayır hocam, komik değil zaten. Ciddi bir sorun bu, her ikon flatleşiyor ve benliğini kaybediyor. Meemler altında yatan binlerce şey olabildiği gibi şaka yapmaksızın bu da bir problem cidden.

Doğaüstü güçlerle sınırlarının üzerine çıkabilen bilgisayar mucizevi kaynaklarla yukarılardan gelen bir güçle Chrome'u açmayı başardı. (!) neyse konumuza dönersek son satırlara katılıyorum.

Htop ne bilmiyorum açıkçası. O değerleri tarayıda hangi işlemi yaparken gözlemliyorsunuz?

Siz bayağı uğraşıyormuşsunuz bu kadar kasmaya ne gerek vardı

Ben genelde 50 yada 25 sekme açıp hepsindeki ram miktarını o aralıktaki sayılara bölüp ne kadara ona göre karar veriyorum.

Youtube üzerinden bir sürü video sekmesi açarak test etmek mantıklı mı peki sizlerce?
Mesela X çözünürlükte Y sayıda sekme açıkken bence şu değerleri geçmemeli gibi... Aslında bir ara bunun için "Tarayıcı Performansını Nasıl Ölçüyorsunuz" diye bir konu açabilirim. Ama şuan pek uğraşasım yok gibi.

Hocam youtubeda filan tarayıcıların belli başlı testlerin olduğu videolardaki test sitelerine de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…