Ben nedense yeni logosu daha çok seviyorum.
Neyin hocam? Firefox mu?
Ben nedense yeni logosu daha çok seviyorum.
Yep.Neyin hocam? Firefox mu?
Şimdi düşün, sen para kazanacaksın milletten haksız kazanç elde edeceksin. Hangi tarayıcıya saldırırsın?
Evet.
Komik değil artık.
Valla hocam donanım mucizesi diye bir şey var, yapanlar tam o bilgisayarda mı yapmıştır bilmem ama bazı bilgisayarlar kapasitelerinin çok üztündeki şeyleri yapıyor. Neyse konuya dönersek, biri bir tarayıcıya saldıracaksa Chrome'a saldırır ve bu büyük sıkıntılara yol açabilir.Güvenlik açıklarından yavaşlıktan bahsediliyor ancak güvenlik açıkları tabii ki olacak hiçbirimiz tamamen gizli güvenli değiliz zaten bu tür açıklar bu konunun amacı gibi kendi zararlarına ancak abartılığını düşünüyorum 2 GB RAM sistemde bile Chrome hızlı ve stabil iken nasıl olur da canavar sistemlerde Chrome kasar anlayabilmiş değilim diğer firmalara da reklam oldu bu olay tabii sadece firmalara değil çok küçük yaşlardan beri Chrome kullanan biri olarak Chrome fanıyım denilebilir zaten bu güvenlik açıklarını da dev firma düzeltecektir diye umuyorum iyi forumlar.
Hayır hocam, komik değil zaten. Ciddi bir sorun bu, her ikon flatleşiyor ve benliğini kaybediyor. Meemler altında yatan binlerce şey olabildiği gibi şaka yapmaksızın bu da bir problem cidden.Komik değil artık.
Vallahi hocam donanım mucizesi diye bir şey var, yapanlar tam o bilgisayarda mı yapmıştır bilmem ama bazı bilgisayarlar kapasitelerinin çok üztündeki şeyleri yapıyor. Neyse konuya dönersek, biri bir tarayıcıya saldıracaksa Chrome'a saldırır ve bu büyük sıkıntılara yol açabilir.
Haksız kazanç = saldırı vb. Bundan elde edebileceğin kazançlar.Haksız kazancı tam olarak anlayamadım biraz açar mısınız?
Ben şuna bakıyorum:Eki Görüntüle 925872
Tabii htop'a da bakıyorum. Isı değerlerini de öyle ölçüyorum çünkü neden, ben ısı değerlerini ölçecek programı kodlamak için çok üşengecim.
Ben şöyle yapıyorum:
1, 10, 20 ve uygunsa 50 sekme açıyorum. RAM ve CPU kontrolü yapıyorum.
Aynı zamanda 10 tane farklı eklenti ile de ne kadar şişme ve kaynak kullanımı var bakıyorum.
DRM ve yüksek grafikli işlemler yapan sekmeler açıyorum, sekme çökmesi var mı bakıyorum.
Arayüz ve ayarlarını kurcalıyorum, bazen çöküyor
Bir de aynı işlemi 2 farklı işletim sisteminde tekrar ediyorum.
Ben genelde 50 yada 25 sekme açıp hepsindeki ram miktarını o aralıktaki sayılara bölüp ne kadara ona göre karar veriyorum.
Hocam youtubeda filan tarayıcıların belli başlı testlerin olduğu videolardaki test sitelerine de bakabilirsiniz.Htop ne bilmiyorum açıkçası. O değerleri tarayıda hangi işlemi yaparken gözlemliyorsunuz?
Siz bayağı uğraşıyormuşsunuz bu kadar kasmaya ne gerek vardı
Youtube üzerinden bir sürü video sekmesi açarak test etmek mantıklı mı peki sizlerce?
Mesela X çözünürlükte Y sayıda sekme açıkken bence şu değerleri geçmemeli gibi... Aslında bir ara bunun için "Tarayıcı Performansını Nasıl Ölçüyorsunuz" diye bir konu açabilirim. Ama şuan pek uğraşasım yok gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.