Google Chrome kullanılmamalı

Opera için tamam ama Brave? Olay veri kullanımı değil bu arada, yavaşlık, güvenlik açıkları vb.

Dediğim gibi Brave sadece temsili bir örnekti okuduysanız sadece veri kullanımından söz etmedim Google Chrome yavaş mı cidden demin de dedim bunları şimdi de diyeceğim güvenlik açıkları her uygulamada vardır bizler de insanız bu uygulamaları robotlar yapmıyor yalnız.

Brave indirdim, Vivaldi ve Brave'yi Google şifreleriyle bağlantı kurdurtacağım. Hepsinden azar azar, Biraz Edge,Biraz Vivaldi,Biraz Chrome ve Biraz Brave :). Hepsinden azar azar tatmak en iyisi :D. Herkese teşekkür ediyorum.

Dediğim gibi Brave sadece temsili bir örnekti okuduysanız sadece veri kullanımından söz etmedim Google Chrome yavaş mı cidden demin de dedim bunları şimdi de diyeceğim güvenlik açıkları her uygulamada vardır bizler de insanız bu uygulamaları robotlar yapmıyor yalnız.
En son attığım soruyu oku.

Burada bir çok tarayıcı kullanmış arkadaş var onlara bir şey sormak istiyorum. Bir tarayıcının performansını veya sistem kullanımını nasıl ölçüp karar veriyorsunuz?
Mesela X tarayıcısını indirdiniz diyelim bunun donanım kullanımını ne yaparken gözlemliyorsunuz?
Ben genelde 50 yada 25 sekme açıp hepsindeki ram miktarını o aralıktaki sayılara bölüp ne kadara ona göre karar veriyorum.

Firefox baya iyi ama logosunu bence çok kötü yaptılar eskisi daha iyiydi.
1615925890781.png

Güvenlik açıklarından yavaşlıktan bahsediliyor ancak güvenlik açıkları tabii ki olacak hiçbirimiz tamamen gizli güvenli değiliz zaten bu tür açıklar bu konunun amacı gibi kendi zararlarına ancak abartılığını düşünüyorum 2 GB RAM sistemde bile Chrome hızlı ve stabil iken nasıl olur da canavar sistemlerde Chrome kasar anlayabilmiş değilim diğer firmalara da reklam oldu bu olay tabii sadece firmalara değil çok küçük yaşlardan beri Chrome kullanan biri olarak Chrome fanıyım denilebilir zaten bu güvenlik açıklarını da dev firma düzeltecektir diye umuyorum iyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı