SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Eylül 2021 #1 Google Chrome'da bir sekmedeyken F12 tuşuna basıp diğer sekmeye geçince bir önceki sekmeye atıyor. Bunu nasıl önleriz?
Google Chrome'da bir sekmedeyken F12 tuşuna basıp diğer sekmeye geçince bir önceki sekmeye atıyor. Bunu nasıl önleriz?
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 30 Eylül 2021 #2 Aynı sorun bende vardı, silip tekrar yükledim düzelmişti. Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Eylül 2021 #3 pesiNsane dedi: Aynı sorun bende vardı, silip tekrar yükledim düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Ben de yakın zamanda tekrar yükledim, ne zaman güncellediğinde düzeldi? Artı 0 Eksi
pesiNsane dedi: Aynı sorun bende vardı, silip tekrar yükledim düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Ben de yakın zamanda tekrar yükledim, ne zaman güncellediğinde düzeldi?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 30 Eylül 2021 #4 Chrome kullanırken öteki sekmeye geçmek için F12'ye mi basıyorsunuz? Sürprizbozan Neden? Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Eylül 2021 #5 LOTR Manyağı dedi: Chrome kullanırken öteki sekmeye geçmek için F12'ye mi basıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Chrome'da 5 sekme açık diyelim. 5 sekmede konsolu açacağım. F12'ye basıp diğer sekmeye geçince önceki sekmeye atıp konsolu gösteriyor. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: Chrome kullanırken öteki sekmeye geçmek için F12'ye mi basıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Chrome'da 5 sekme açık diyelim. 5 sekmede konsolu açacağım. F12'ye basıp diğer sekmeye geçince önceki sekmeye atıp konsolu gösteriyor.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 30 Eylül 2021 #6 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Chrome'da 5 sekme açık diyelim. 5 sekmede konsolu açacağım. F12'ye basıp diğer sekmeye geçince önceki sekmeye atıp konsolu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi daha açıklayıcı oldu. Dediğinizi denedim. Ben de olmadı. Kullandığım sürüm 94.0.4606.61. Siz de sürümünüze bakın. Eğer güncelleme varsa yapın. Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Chrome'da 5 sekme açık diyelim. 5 sekmede konsolu açacağım. F12'ye basıp diğer sekmeye geçince önceki sekmeye atıp konsolu gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi daha açıklayıcı oldu. Dediğinizi denedim. Ben de olmadı. Kullandığım sürüm 94.0.4606.61. Siz de sürümünüze bakın. Eğer güncelleme varsa yapın.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Eylül 2021 #7 LOTR Manyağı dedi: Şimdi daha açıklayıcı oldu. Dediğinizi denedim. Ben de olmadı. Kullandığım sürüm 94.0.4606.61. Siz de sürümünüze bakın. Eğer güncelleme varsa yapın. Genişletmek için tıkla... Tamam. Her güncellemede aynı şey. Elle güncellemek gerekiyor. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: Şimdi daha açıklayıcı oldu. Dediğinizi denedim. Ben de olmadı. Kullandığım sürüm 94.0.4606.61. Siz de sürümünüze bakın. Eğer güncelleme varsa yapın. Genişletmek için tıkla... Tamam. Her güncellemede aynı şey. Elle güncellemek gerekiyor.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 30 Eylül 2021 #8 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1176893 Tamam. Her güncellemede aynı şey. Elle güncellemek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şu adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Eki Görüntüle 1176893 Tamam. Her güncellemede aynı şey. Elle güncellemek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Şu adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.173 Makaleler 19 Çözümler 183 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU (165 Hz monitör, Creative A320 ses sistemi, Rampage R74 klavye, Glorious Model O fare, 1000 Mbps internet) = Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #9 Gördüğüm kadarıyla Chrome 93 sürümünü kullanıyorsunuz. 94 Sürümüne güncellemeniz sorunu çözebilir. Nasıl güncelleneceğini görsellerle anlatacağım. Öncelikle. Chrome ayarlarına giriyoruz. Ardından Chrome hakkında kısmına giriyoruz. Burada Chrome'un güncellemeleri denetlenecek. Güncelleme varsa indirilecek. Güncelledikten sonra sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Gördüğüm kadarıyla Chrome 93 sürümünü kullanıyorsunuz. 94 Sürümüne güncellemeniz sorunu çözebilir. Nasıl güncelleneceğini görsellerle anlatacağım. Öncelikle. Chrome ayarlarına giriyoruz. Ardından Chrome hakkında kısmına giriyoruz. Burada Chrome'un güncellemeleri denetlenecek. Güncelleme varsa indirilecek. Güncelledikten sonra sorunun düzelip düzelmediğini kontrol edebilirsiniz.
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 30 Eylül 2021 #10 LOTR Manyağı dedi: Şu adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanırım buga girmiş. Bir işe yaramadı. Neyse önemli değil, sonra güncellerim. Artı 0 Eksi
LOTR Manyağı dedi: Şu adımları uygulayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanırım buga girmiş. Bir işe yaramadı. Neyse önemli değil, sonra güncellerim.