Google Chrome out of Memory hatası

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Arkadaşlar merhaba.
Gece sadece Chrome üzerinden Spotify webden müzik açıp öyle yatıyorum.
Ve cihazda başka hiçbir şey açık değil.
Sabah kalktığımda out of Memory yazısıyla karşılaşıyorum.
Cihazda 16 GB RAM var nasıl oluyor bu?
Virüs vs olabilir m?
Teşekkür ederim.

1704706653429.png

Hocam bunun virüs veya ram kullanmak ile alakası yok. İnternette baktım ya AdBlock eklentileri ya da Spotify'ın çok uzun süreden beri var olan leak sorunu yüzünden. Spotify forumlarında bile çözümü yok.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.
Gece sadece Chrome üzerinden Spotify webden müzik açıp öyle yatıyorum.
Ve cihazda başka hiçbir şey açık değil.
Sabah kalktığımda out of Memory yazısıyla karşılaşıyorum.
Cihazda 16 GB RAM var nasıl oluyor bu?
Virüs vs olabilir m?
Teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2078142
görev yöneticisi ss atabilir misin?
Hocam bunun virüs veya ram kullanmak ile alakası yok. İnternette baktım ya AdBlock eklentileri ya da Spotify'ın çok uzun süreden beri var olan leak sorunu yüzünden. Spotify forumlarınfa bile çözümü yok.
olabilir hocam bende daha önce yaşamıştım ama adblock kullanmıyordum yetersiz bellekten dolayı olmuştu blender ve after effects arkada açık olunca 64gb ram yetmedi haliyle .d

Hocam bunun virüs veya ram kullanmak ile alakası yok. İnternette baktım ya AdBlock eklentileri ya da Spotify'ın çok uzun süreden beri var olan leak sorunu yüzünden. Spotify forumlarınfa bile çözümü yok.
Sorun büyük ihtimalle bu ama Spotify uygulaması 8 saat açık kaldığı halde ram kullanımında bir sıkıntı görmedim.

Şu an böyle.

Arkada çalışan programlarını kontrol et belki virüs var ve belleği yüksek oranda kullanıyor olabilir.

1704707442434.png

AdBlock kullanıyor isen sayfayı beyaz listeye al.

Yok kullanmıyorum hocam.

Hocam bunun virüs veya RAM kullanmak ile alakası yok. İnternette baktım ya AdBlock eklentileri ya da Spotify'ın çok uzun süreden beri var olan leak sorunu yüzünden. Spotify forumlarınfa bile çözümü yok.

1704707495458.png

Sadece bilgisayarı aldığım zaman kurulu gelen McAfee'nin uzantısı var AdBlock kullanmıyorum.

Görev Yöneticisi SS atabilir misin?

Olabilir hocam bende daha önce yaşamıştım ama AdBlock kullanmıyordum yetersiz bellekten dolayı olmuştu Blender ve After Effects arkada açık olunca 64 GB RAM yetmedi haliyle .D

Attım hocam yukarıdakı arkadaşın cevabına oradan bakabilirsiniz.
Alt görec cubugundada bunlar acık.

1704707566391.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı