535MB'den düştü.
Hocam bir deneyin yavaşlık var mı? Ben yavaşlık değil hız getirdiğini hissettim Chrome da ama sizde deneyiminizi yazın merak edenler var. 4 GB ve 2 GB RAM olan PC'lere ilaç gibi.
Daha fazla tüketiyor ama daha kullanışlı ve 4k monitor hissi veriyor ve hızlı. Şuanda GTA V indiriyorum ve sadece 2 saniye geç açılıyor siteler chromede 10 saniyeyi buluyordu.Evet oluyor.
Eki Görüntüle 934104
Buradan kullandığınız tarayıcıyı seçin.
Şimdi bunu görünce tekrar geçersiniz herhalde Brave daha fazla tüketiyordur.![]()
Nasıl çalışıyor tam olarak? Nasıl azalıyor bu RAM miktarı? Güvenebilir miyiz? Güvenilir bir yazılım mı?
Daha fazla tüketiyor ama daha kullanışlı ve 4K monitör hissi veriyor ve hızlı. Şu anda GTA V indiriyorum ve sadece 2 saniye geç açılıyor siteler Chrome'de 10 saniyeyi buluyordu.
Anladım. Googlede gerçekten işe yarıyor. Brave için olan bir versiyonu yokmudur?RAM'i sıkıştırarak yapıyor bu işlemi ben bir zararı olduğunu göremedim güvenilir bence.
Bu Brave kullanımı arkadaşlar yanlış anlamasın.
Arkadaşlar benim deneyimim hem PC hızlandırmasıydı hem de tarayıcıyı hızlandırmasıydı siz nasıl bir deneyim yaşadınız? Bu program çoğu 4 GB RAM PC'lere ilaç gibi gelecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.