Çözüldü Google Chrome renkleri bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Tottenham
Resmini koyduğum gibi Chrome; teması koyu modda değil iken siyah oldu bir anda. Koyu modu seçiyorum, her şey düzeliyor ama öyle kullanmayı sevmiyorum, kapatıyorum koyu modu, tekrar her şey bozuk çıkıyor.
Ve ayrıca renklerin Chrome'da ters döndüğünü anladım, mesela ikinci koyduğum fotoğrafta Chrome'un renklerini ayarlama kısmına girdim, en sağdaki normalde siyah rengi olması lazım, üzerine gelince siyah yazıyor ama bende orası beyaz gözüküyor. Mesela açık mor ve beyaz olması gereken renkler bende mor ve siyah olarak gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Dosya Ekleri

• google - Google Search - Google Chrome 27.07.2021 23_21_10.png
    254,9 KB · Görüntüleme: 489
  • Yeni Sekme - Google Chrome 27.07.2021 23_23_49.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 399
Çözüm
Üstteki arama kısmına chrome://flags yazın. Arama kısmına Dark yazın. Çıkan seçenekleri default yapın. Benzer bir konuyu daha önce de görmüştüm. Bu ayar kendiliğinden açılıyor olabilir.
Üstteki arama kısmına chrome://flags yazın. Arama kısmına Dark yazın. Çıkan seçenekleri default yapın. Benzer bir konuyu daha önce de görmüştüm. Bu ayar kendiliğinden açılıyor olabilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…