tanci0n Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar Google Chrome üzerinden Twitch'e giriyorum. Bir kanalı takip et diyorum ama sonra iptal ediyor takip atmıyor. Aynı şekilde drop düşürdüğümde al diyorum hata veriyor. Ama başka bir tarayıcıda böyle bir sorun yaşamıyorum. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar Google Chrome üzerinden Twitch'e giriyorum. Bir kanalı takip et diyorum ama sonra iptal ediyor takip atmıyor. Aynı şekilde drop düşürdüğümde al diyorum hata veriyor. Ama başka bir tarayıcıda böyle bir sorun yaşamıyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm LazJedi 28 Kasım 2022 Twitch sitesinin verilerini ve çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyebilir misin?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 28 Kasım 2022 #2 Twitch sitesinin verilerini ve çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyebilir misin? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS tanci0n Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #3 LazJedi dedi: Twitch sitesinin verilerini ve çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler. Artı 0 Eksi
LazJedi dedi: Twitch sitesinin verilerini ve çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... İşe yaradı teşekkürler.